Yalancı Bahar'ın RK'si Vivian Dsena'nın yeni dizisi Colors TV'de başladı!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yalancı Bahar dizisinin RK'si Vivian Dsena'nın yeni dizisi Hindistan Colors TV'de yayınlanmaya başladı. Adı Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki olan dizi hafta içi her gün yayınlanıyor.

Bollywood'un ünlü isimlerinden Vivian Dsena yeni dizisi Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki ile Hindistan Televizyon kanalı Colors TV'de yayınlanmaya başladı. Türkiye'de halen Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yalancı Bahar (Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon) dizisinde ünlü film aktörü RK Rishab Mohan Kundura karakterini canlandırıyor. Asıl mesleği mühendislik olan Dsena yakışıklığı ile dikkat çekmesi üzerine mankenlik yapmaya başladıktan sonra, 2008–2009 yılları arasında yayınlanan Kasamh Se dizisi ile ilk oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2013- 2014 yılında çevirdiği Madhubala dizisi ile üne kavuşan başarılı oyuncu dizinin bitiminden sonra 2 yıl ara verdiği dizi setlerine Hindistan Colors TV'de yayılanmaya başlayan günlük dizi Shakti ile geri döndü. Orjinal adı Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki olan ve iki kız kardeşin hikayesinin anlatıldığı dizide Vivian Dsena; kız kardeşlerden Soumya'nın evlendiği Harman Singh karakterini canlandırıyor.

DİZİLERDE FARKLI KARAKTERLERİ CANLANDIRDI

Türkiye'de Kanal 7 ekranlarında Yalancı Bahar ismiyle yayınlanan Mathubala dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Vivian Dsena, rol aldığı yapımlarda farklı karakterleri canlandırmaya özen gösteriyor. 2010 yılında rol aldığı Pyaar Kii Ye Ek Kahaani dizisinde canlandırdığı Abhay Raichand isminde 200 yaşındaki bir vampiri başarılı bir şekilde canlandıran oyuncu, 2013 yılında rol aldığı Madhubala dizisinde canlandırdığı Rishab Mohan Kundura karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yapmış olduğu röportajlardan birisinde canlandırdığı karaktelerin farklı ve sıradanlıktan uzak olmasına özen göstediğini belirten ünlü oyuncu 2 yıl boyunca günlük dizilere ara vermesinin nedenini de bu şekilde açıklamış oluyor.

SHAKTİ - HERMAN VE SOUMYA'NIN ORTAK SAVAŞINI KONU ALIYOR

Vivian Dsena'nın uzun bir aradan sonra dizi setlerine döndüğü Shakti, farklı konusu ile dikkatleri çekiyor. İki kız kardeş olan Soumya ve Surhi’nin hikayesinin anlatıldığı dizide babası ve büyük annesi tarafından istenmeyen Soumya'nın (Roshni Sahota) hayatına Herman'ın (Vivian Dsena) girmesi ile farklı bir boyut kazanıyor. Soumya'ya aşık olan Herman'ın evlenmeleri ile devam eden dizi de Soumya'nın düğün gecesi babası ve büyük annesi tarafından zehirlerlenmesi ile dizinin hikayesi şekil değiştiriyor. Herman ve Soumya'nın ailesine karşı verdikleri ortak savaşı konu alırken aynı zamanda da Hint aile geleneklerinin tüm ayrıntılarıyla anlatıldığı dizi, birbirlerini çok seven ve acı çeken sevgililerin hikayesini de çok başarılı bir biçimde anlatıyor.

COLORS TV'DE HAFTA İÇİ HER GÜN YAYINLANIYOR

Vivian Dsena'nın yeni dizisi Sharti Pazartesi'nden Cuma'ya hafta içi hergün Hindistan Televizyonu Colors TV'de yayınlanıyor.

KONUSU - OYUNCULARI

Shakti, iki kız kardeş olan Soumya ve Surhi’nin hikayesini anlatır. Dizide hintli oyuncu Rubina Dilaik, Soumya karakterini canlandrken, Roshni Sahota ise Surbhi karakterini canlandırıyor. Güzeller güzeli Soumya, babası ve büyük annesi tarafından sevilmezken Surhi ise tam tersine çok sevilmektedir. İki kız kardeşi ayıran özellik sadece bu değildir. Soumya oldukça sessiz ve sakin bir kız olmasına karşın Surhi için aynı şeyleri söylemek mümkün değildir. Surhi, Soumya’nın tam tersi bir karaktere sahiptir. Soumya'nın tek dostu ve koruyucusu annesidir. Taki Harman (Vivian Dsena) ile tanışana kadar. Birbirlerine kısa sürede aşık olan çiftin evlilik isteklerine aile karşı çıksa da bu istekleri gerçeleşir. Düğün gecesi babası ve büyük annesi tarafından zehilenen Soumya mucize bir şekilde iyileşir. Hint gelenekleri ve düşmaları arasında savaş veren çiftin hikayesi izleyiciyi şimdiden cezbetti.

Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki Oyuncuları

Vivian Dsena dizide Harman Singh rolünde,

Rubina Dilaik dizide Soumya Harman Singh rolünde, 

Roshni Sahota dizide Surbhi rolünde,

Lakshya Handa dizide Varun Singh rolünde ,

Reena Kapoor dizide Nimmi Kaur rolünde,

Ayub Khan dizide Maninder Singh rolünde, 

Sudesh Berry dizide Harak Singh rolünde,

Kamya Punjabi dizide Preeto Singh rolünde,

Garima Jain dizide Raavi Singh rolünde,

Kunal Bakshi dizide Inspector Pargat Singh rolünde,

Mahira Khurrana dizide Child Soumya rolünde,

Tasheen Shah dizide Child Surbhi rolünde yer alıyor.

"VİVİAN DSENA" ZOR ZAMANLAR GEÇİRİYOR

Bollywood'un aranılan isimlerinden olan Vivian Dsena bu sırlara özel hayatında zor günler geçiriyor. Hindistan basınında çıkan haberlerde başarılı oyuncunun evliliğinden çatırtılar geliyor. Edinilen bilgilere göre başarılı oyuncu, dizi setinde tanışarak 3 yıl önce evlendiği Vahbbiz Dorebjee ile boşanma aşamasına gelmişler. Vivian Dsena'nın kısa bir süre önce çiftin birlikte yaşadıkları evden eşyalarını taşığını belirtiliyor. Çiftin boşanma aşamasında oldukları çiftler tarafından reddedilmezken, Vahbbiz Dorebjee'nin basına verdiği röportajda bundan sonra önüne bakacağım açıklaması olayın ciddiyetini ortaya koyuyor. Diğer taraftan Vivian Dsena'nın konu ile ilgili olarak eşiyle arasında yaşananlarla ilgili kararı en iyi şekilde vereceklerini ve özel hayatı ile ilgili gündeme gelmek istemediği öğrenildi.

Dsena Hindustan Times'a yapmış olduğu bir röportajda konu ile ilgili olarak “Biz olgun ve üç yıldan fazla bir süredir evliyiz. Aramızda olanlar için en iyiye karar vermek için yetişkin insanlarız. Medya bu konuda spekülasyon yaratan haberler yayınlamakta. Ama bizim için en iyi kararı verecek yine biziz” "Ben kişisel ve mesleki hayatların ayrı tutmak gerektiğine inanıyorum "dedi.

İKİLİ ARASINDA KÜLTÜREL FARKLAR VAR

Hindistan basını çiftin ayrılık sebebi olarak; Vahbbiz'in dışa dönğk ve sosyalleşmeyi seven birisi olmasına karşın Vivian'ın daha içe kapanık ve sessiz olduğu gösterilirken, Vahbbiz'in kültürel yönden daha varlıklı yapıdaki bir aileden gelmesine karşın Vivian'nın daha düşük bir kültür yapısına sahip bir aileden gelmesinin ikilinin arasında yaşanan sorunların temelinde yatan nedenlerden olduğu bahsediliyor.

“TÜM ÇİFTLERİN İYİ VE KÖTÜ DÖNEMLERİ VARDIR”

Vivian ve Vahbbiz'in boşanacakları yönünde bir kaynağa göre, "Birkaç gün önce Vivian çantalar ve valizlerle evden taşındı. Andheri'de başka bir yerde kalıyor. Onlar birbirlerinden tamamen farklı olduklarını fark ettiler. Ayrıca onlar farklı çevrelerden geliyorlar. Vahbiz Dorabjee Pune'de varlıklı bir aileden geliyor ve Vivian Dsena'nin memleketi Ujjan. Vahbiz Dorabjee hep konuşkan ve arkadaş canlısı olmuştur ama Vivian Dsena sessiz olmakla biliniyor." Biz de Vahbiz ve Vivian'in birbirlerinden biraz farklı olduklarını biz de hissetmiştik. Ama bu raddeye gelebileceğini hiç düşünmemiştik! Vahbiz boşanacaklarını ne onayladı ne de reddetti. Vivian Dsena'nin evden taşındığını onayladı. Vahbiz'in konu ile ilgili sorulan sorulara: "Konuşacak bir şey yok. Tüm çiftlerin iyi ve kötü dönemleri vardır." dediği öğrenildi.

VİVİAN DSENA

Vivian Dsena, 28 Haziran 1988 tarihinde Hindistan’ın Ujjain bölgesinin Madhya Pradesh şehrinde dünyaya gelmiştir. Babası Katolik annesi ise hindudur. Parvara Garcia adında bir kız kardeşi vardır. Asıl mesleği mühendislik olan Dsena, çocukken futbolcu olmak istemiş fakat yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekmesi üzerine mankenlik yapmaya başlamıştır. 2008–2009 yılları arasında ilk dizisi olan Kasamh Se dizisinde Vicky Jai Walia karakterini canlandırmıştır. 2010 yılında Agnipareeksha Jeevan Ki – Gangaa dizisinde Shivam rolünde yer alan oyuncu 2010–2011 yılları arasında yayınlanan Pyaar Kii Ye Ek Kahaani dizisinde Abhay Raichand / Abhayendra Singh rolünde bir vampiri canlandırmıştır. 2012–2014 yılları arasında kendisine şöhret basamaklarını aralayan Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon (Yalancı Bahar) dizisinde Rishabh Kundra / Raja Khushwaha rolünde ünlü bir oyuncunun hayatını canlandırmıştır. 2013 yılı Ocak ayında Pyaar Kii Ye Ek Kahaani dizi setinde tanıştığı kendisi gibi oyuncu olan Vahbbiz Dorebjee ile evlenmiştir. Mathubala dizisinin 2014 yılında sona ermesinden sonra dizi setlerine 2 yıl ara vermiştir. Bu süre içerisinde 2015 yılında Jhalak Dikhhla Jaa 8 programı ile 2016 yılında Fear Factor: Khatron Ke Khiladi programlarına yarışmacı olarak katılmıştır. 2016 yılında kendisine gelen proje sonrasında Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki dizisinde Harman Singh karakterini canlandırmaya başlamıştır.

Yorumlar