Veli'ye büyük şok! Kontratı...

Beşiktaş, Veli Kavlak'ın kontratını 4 aylığına dondurdu.

Beşiktaş, Veli Kavlak'ın kontratını 4 aylığına dondurdu. Beşiktaş’ta yaklaşık 15 aydır sakatlık problemleri yaşayan Veli Kavlak yol ayrımına geldi.

Beşiktaş yönetimi, yaşadığı sakatlık nedeniyle 5. kez bıçak altına yatmak zorunda kalan Veli Kavlak'ın sözleşmesini Ocak ayına kadar dondurdu!

8 yaşındaki oyuncunun en az üç ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle sözleşmesinin dondurulmasına karar verildi. Mukavelesi ocak ayına kadar askıya alınan Veli, sezonun ikinci yarısı takıma dönebilecek. Veli Kavlak, Beşiktaş'taki en son 17 Şubat 2016'da, Mersin İdman Yurdu maçında forma giymiş; o karşılaşmada da sadece 1 dakika sahada kalmıştı.

Beşiktaş’ın tecrübeli orta sahası Veli Kavlak’ın peşini sakatlıklar bırakmıyor. Yaklaşık 15 aydır sakatlığı bulunan Veli Kavlak, Beşiktaş’la yol ayrımına geldi. 3 kez omzundan operasyon geçiren Veli Kavlak, son olarak Beşiktaş kulüp doktoru Sarper Çetinkaya tarafından boyun bölgesinden ameliyat edildi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun kolundaki kasılmaların geçmediği ortaya çıktı.

OMUZ TENDON BAĞLARINA YANLIŞ MÜDAHALE YAPILMIŞ

Türkiye’de sakatlık sorununu çözemeyen Veli Kavlak, bireysel olarak araştırıp bulduğu dünyaca ünlü omuz doktoru Peter Habermeyer’in kontrolünden geçtiği bildirildi. Avrupa’da omuz sakatlıkları konusunda 1 numara olarak gösterilen Habermeyer, Veli’nin son ameliyatında omuz tendon bağlarına yanlış müdahale yapıldığını tespit etti.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA KONTRAT DONDURMA TEKLİFİ SUNULMUŞTU

Ameliyat olması halinde 3 ay daha sahalardan uzak kalacak olan Veli Kavlak, bu durumu kulüp yetkililerine iletti. Yönetim ise tecrübeli futbolcuya “Sözleşmeni donduralım. İyileşme sürecinin ardından seni başka bir takıma kiralık olarak verelim” cevabını verdi.

Kulübüyle 3 yıllık daha kontratı bulunan tecrübeli ön liberonun, bu öneriyi kabul etmek istemediği ve buna gerekçe olarak sakatlığının uzamasının yanlış müdahale sebebiyle olduğunu söylediği ifade edildi. Omzundaki ağrıları süren Veli Kavlak’ın, bu hafta içerisinde bir kez daha kulüp yetkilileriyle bir araya gelip durumuna netlik kazandırması bekleniyor.

Yorumlar