Sen Anlat Karadeniz Vedat'ın son bölümde dinlediği müzik neydi?

Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm'ünde Vedat'ın karısını eve kilitlediği sahnede çalan müzik neydi sorusunu izleyiciler merakla soruyor. Ajanshaber de sizin için o parçayı buldu.

Sen Anlat Karadeniz yeni sezona bomba gibi geri döndü. Son bölümü olan 24. bölümde Nazarı eve haseden Vedat'ın açtığı CD'deki müzik izleyicilerin çok dikkatini çekti ve birçok iizleyici Bölümün hemen ardından Vedat'ın son bölümde dinlediği müzik neydi sorusunu sormaya başladı.

SEN ANLAT KARADENİZ 24. BÖLÜM

Mustafa, Tahir'e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye'nin yanı başındaki sandıkta baygın olduğundan bi haberdir. Bir yandan kardeşi için ağlayan Mustafa bir yandan da Asiye'nin kanında zehir dolaştığını öğrendiğinde ne yapacağını şaşırmış halde, yaralı bacağıyla Asiye'yi o uçurumdan nasıl indireceğini düşünür?

Tahir'in öldüğünü düşünen Nefes ise gözünü kırpmadan tetiği çekerek Vedat'ı vurur. Fakat mermi Vedat'ı sıyırır. Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkar ve ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa ile uğraşmaya devam eder.

Tüm bunlar yaşanırken Nazar'ı babasının evinden alan Vedat ona işkence yapmaya başlar. 

VEDAT'IN DİNLEDİĞİ MÜZİK 

Nazar'ı babasının evinden alan Vedat ona işkence yapmaya başlarken elindeki CD'yi açtoğında izleyicilerin dikkati çalan müzikte toplandı. Ajanshaber de sizler için o parçayı buldu.

İşte Vedat'ın dinlediği o müzik

GEÇEN BÖLÜM NELER OLDU

Nefes ve Tahir, Vedat'ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat hala intikam peşindedir. Yiğit'in sünnet töreni için hazırlıklar devam ederken, törene katılmaya kararlı olan Vedat yine pis bir sürpriz peşindedir. Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durumlar çok farklıdır. Murat'a olan sevdası nedeniyle Nazar ev hapsindedir. Vedat'ın yaşadığını Murat'a söylemek isteyen Nazar bir taraftan da başlarına bir iş açmak istemez. Asiye'yi kaçıran Vedat ise kardeşi kardeşe kırdırarak yine iğrenç oyunlar peşindedir. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir için bu oyun iyi bitecek mi? 

Yorumlar