Vatanım Sensin dizisi fragmanı ile izleyici karşısına çıktı

Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in yer aldığı Vatanım Sensin dizisi fragmanı yayınlandı. 2. fragman birçok kişi tarafından izlendi ve büyük beğeni topladı.

Kanal D'de yepyeni bir dizi ile ekranlara dönecek olan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in yer aldığı Vatanım Sensin dizisi fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin fragmanı birçok kişi tarafından izlendi ve beğeni topladı. En son Karadayı dizisinde yer alan Bergüzar Korel ardından hiçbir projede yer almamıştı. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Halit Ergenç'de Muhteşem Yüzyıl'dan sonra ekranda görülmemişti. On yıl aradan ilk kez birlikte bir projede yer alacak olan ikiliyi hayranları merakla bekliyor. Dizi de Balkan Harbi ve İzmir’in işgalinin anlatıldığı bir döneme tanıklık edilecek.

VATANIM SENSİN FRAGMANI İLE DİKKAT ÇEKTİ

1919 yılları içerisinde geçen dizide birçok savaş ve tarihi olay yaşanacak. Fakat bu dönemde kimlerin hain kimlerin esas kahraman olduğu asla anlaşılmayacak. Bu savaşların içerisinde bir de parçalanan bir ailenin yeniden birlikte olmaya çalışması ekrana gelecek. Vatanım Sensin dizisi Kanal D'de izleyici ile buluşacak.

DİZİNİN KONUSU

Vatanım Sensin dizisinin konusunda Azize isimli bir kadının kayınvalidesi ve üç çocuğu ile birlikte kendini savaşın zorlu mücadelesi içinde bulduğu yılları anlatılmaktadır. Azize bu mücadele de hem çocuklarını yetiştirmek için hem de kocasının yokluğu ile uğraşmaktadır. Hilal memleketinin sevdalısı zorluklara göğüs geren bir kızdır, Yıldız ise gözü yükseklerde olan bir kızdır. Ali Kemal isimli genç ise hem aşk acısı hem de öğrendiği sırla serseri bir mayın gibi dolaşmaktadır. Azize bütün bu dertlerle uğraşırken İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceğini öğrenir. Bu durumla sarsılsa da bu işgalin ona kaybettiği birini getireceğini bilmemektedir. Mağlubiyetlerle süren savaşlar bir milletin yorulmasına neden olmuştur. 1919 senesinin baharı ile Azize ve Cevdet'in hayatında yeni başlagıçlara neden olacaktır. Yolları tekrar kesişecek olan ikilinin hayatı alt üst olacaktır. Hem birçok zafer ve mağlubiyet görecek hem de kavuşmalar, ayrılıklar ve ihanete tanık olacaklardır. Cevdet ve Azize'nin bu hikayesi ülkenin kaderiyle birlikte yazılacaktır.

DİZİNİN OYUNCULARI

Yapımcılığını Nermin Eroğlu'nun üstlendiği dizinin yönetmenleri ise Yağmur Taylan - Durul Taylandır. Oyuncular arasında Hakan Salınmış (Eşref), Aslı Omağ (Marika), Mert Denizmen (Yinon), Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Senan Kara (Veronika), Yasemin Szawlowski (Eleni), Emre Şen (Hacimihalis), Ercan Yazgan (Hristo), Baki Davrak (Vasili), Şebnem Hassanisoughi (Eftelya), Celile Toyon (Hasibe), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal), Kubilay Aka (Ali Kemal) yer almaktadır.

DİZİ FRAGMANI

Yorumlar