Vasip Şahin'den deplasman yasağı açıklaması

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 3 büyük takım arasındaki deplasman yasağının kaldırılmasına sıcak baktıklarını açıkladı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kulüpler Birliği Başkanı Göksek Gümüşdağ ve 3 büyük kulübün temsilcileri ile gerçekleşen toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Vasip Şahin'le deplasman yasağı konusunda görüşüldü.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ BAŞKANLARI DA YER ALDI

Şahin'le görüşen heyette Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan ve Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Mesut Altan yer aldı.

'DEPLASMAN YASAĞININ KALDIRILMASINA SICAK BAKIYORUZ'

Futbol karşılaşmaları açısından önemli olan görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan İstanbul Valisi Vasip Şahin, deplasman yasağının kaldırılmasına sıcak baktıklarını belirtti ve perşembe günü konunun İl Güvenlik Kurulu'nda görüşüleceğini söyledi.

'BARIŞ İÇİN ÇALIŞACAKLAR'

Tribünlerdeki barışı vurgulayan Vali Şahin, 'Memnuniyetle görüyorum ki tüm kulüpler önce tribünde sonrasında da tribün dışında barış için çalışacaklar.' dedi.

BENZER TOPLANTILAR OLACAK

Benzer toplantıların devam edeceğini belirten Şahin, 'Daha önceden bu yana planladığımız bu toplantıyı periyodik olarak yapmayı planlıyoruz.' diye konuştu.

DEPLASMAN YASAĞI PERŞEMBE GÜNÜ İL GÜVENLİK KURULU'NDA GÖRÜŞÜLECEK

Vali Şahin, deplasman yasağı konusundaki nihai kararın perşembe günü gerçekleşecek olan İl Güvenlik Kurulu'nca görüşüleceğini belirtti.

İstanbul Valiliği'nde gerçekleşen toplantıya Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan ve Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Mesut Altan katıldı.

Yorumlar