VakıfBank yine namağlup

FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’ndaki gerçekleşen; VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın üçüncü maçında, Brezilya ekibi Minas Tenis Clube’ü ilk sette 25-23, ikinci sette 30-28 ve üçüncü sette 25-18 olarak 3-0 mağlup edip; A Grubu’ndan yarı finale yükselmeyi başardı.

FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda gerçekleşen; VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın üçüncü maçında, Brezilya ekibi Minas Tenis Clube’ünü ilk sette 25-23, ikinci sette 30-28 ve üçüncü sette 25-18 olarak 3-0 mağlup edip; A Grubu’ndan yarı finale yükselmeyi başardı. FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’nın yarı finalinde VakıfBank, yarın 12.00'de  Brezilya ekibi Praia Clube ile karşı karşıya gelecek.


Shaoxing Olympic Sports Centre'da gerçekleşen mücadele'de; Sırbistan'dan Vladimir Simonovic, Tayland'tan Nathanon Sowapark olmak üzere hakemlik yaptı. Vakıfbank'ta Zhu, Cansu, Robinson, Slöetjes, Rasic, Zehra, Gizem (L) (Kübra, Ebrar, Tuğba, Ayça (L), Buket, Derya ile karşı karşıya gelen Minas Tenis Clube oyuncuları; Gabi, Bruna, Mara, Natalia, De Souza, Macris, Da Silva Nicolosi (L) (Maria Luisa, B.Costa, Lana, Cattani,) şekliydi. İlk set; 25-23, ikinci set; 30-28 ve üçüncü set ; 25-18 olarak sonuçlanan maç1 saat 28 dakika sürdü.

Yorumlar