Vagner Love'ın avukatı Beşiktaş'ı FIFA için tehdid etti

Beşiktaş'ta yer alan ve yakın zamanda satış listesine koyulan Vagner Love'ın avukatından Beşiktaş'a FIFA tehdidi geldi...

Siyah-beyazlılarda sular durulmuyor. Beşiktaş'ın satış listesine kaydettiği ve Antalya kampına götürmeyeceği U21 takımı ile antrenmanlarına çıkardığı Vagner Love'un avukatı Diogo Souza, şayet durumların böyle devam ederse Beşiktaş'ın zararlı çıkacağını vurguladı.

Brezilya basınına konuşan Diogo Souza, "Beşiktaş ile iyi bir ilişkimiz vardı. Ancak oyuncuma 5 aydır maaş ödemiyorlar. Daha önce ihtar gönderdik. Oyuncumun A Takım'a dahil edilmesini de istedik. Ama onlar bunu yapmadı. Bu durumda FIFA'ya gitmemiz gerecek. Eğer FIFA'ya gidersek, Beşiktaş sadece geçmiş alacakları değil, önümüzdeki 18 ayın maaşlarını da ödemek zorunda kalacak" açıklamalarını yaptı.

Brezilya takımları ile yakın ilişki içerisinde bulunan ve sürekli olarak transfer görüşmesinde bulunulduğu gözlemlenen Vager Love'ın, kulüpten önceki alacaklarını tahsis edilmesini ve bonservisinin ücretsiz verilmesini talep ettiği kaydedildi. Beşiktaş transfer komitesi, oyuncunun alacaklarını ödemeyi kabul etse de bonservisini bedavaya vermeyi kabul etmediklerini açıkladı.

Yorumlar