İOS 12.1.1 güncellemesi sağlandı

Uzun bir test sürecinin ardından İOS 12.1.1 güncellemesi bugün yayınlandı. Güncelleme bakalım bizleri ne gibi yenilikleri getiriyor?

Apple İOS 12.1 sürümünün hemen arkasından 12.1.1 sürümü ile karşımıza çıkmaktadır. Uzun bir beta sürecinin ardından resmi olarak dağıtımına başlanan Apple İOS güncellemesi ile birçok önemli iyileştirmeler sunmaktadır. En çok dikkat çeken özellik ise IPHONE XR modeli için yapılan yeniliklerdir.

1.5 aylık bir beta sürecinin ardından yayınlanan İOS 12.1.1 ile IPHONE XR için Haptic Touch adı verilen yeni bir özellik kullanıma sunmuştur. 3D Touch desteği olmayan IPHONE XR, bu özelliği sayesinde artık bildirimleri de önizleyebilecektir.

IPHONE XR, IPHONE XS ve IPHONE XS Max modelleri içerisinde ek operatörler için ise Çift SIM desteği sunulan yeni güncelleme sayesinde FaceTime içinde kullanıcı deneyimini iyileştiren özellikte sunulmuştur.

FaceTime arama sırasında ön ve arka kamera geçişi yapmak artık tek bir dokunuş ile gerçekleştirilebilecektir. Bunun yanı sıra FaceTime aramalarında yeni özellik ise Live Photo yakalayabileceksiniz.

Apple İOS 12.1.1 güncellemesinde çeşitli hata iyileştirmeleri de gerçekleştirilmektedir. iTunes üzerinden veya cihazınızda yer alan Ayarlar>Genel>Yazılım Güncellemesi bölümünü kullanarak Wi-fi ile kolaylıkla güncellemenizi yapabilirsiniz.

Yorumlar