Ünlü Şarkıcı Sıla: "Lezbiyen olsam söylerim"

Ayşe Arman'ın Ünlü şarkıcı Sıla'yla gerçekleştirdiği röportaj güne damgasını vurdu.. İşte tüm detaylar....

Geçtiğimiz dönemlerde ünlü şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasında gündemden düşmeyecek olaylar yaşanmıştı. Bugün Sıla, Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'la röportaj gerçekleştirdi. Yaptığı açıklamalar güne damgasını vurdu.

İkili hakkındaki dava süreci sonlara yaklaşırken, Yapılan değerlendirmelerde Ahmet Kural hakkında "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" gerekçesiyle 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis cezası iddianamesi kabul edildi. Yargısı 7 Mart'ta başlayacak.

Hürriyet'ten Ayşe Arman'ın ünlü şarkıcı Sıla'yla gerçekleştirdiği röportajda tüm detaylar ele alındı. Ahmet Kural ile yaklaşık olarak 8 ay ilişki yaşadığını, sonrasında ayrılık döneminin hakim olduğunu ardından tekrar biraraya geldiklerini nakleden Sıla, olayı magazinsel boyuta taşımamak için konuşmadığını açıkladı. Halihazırda hukuki süreç devam ettiği için gerek duymadığını belirtti.

ONA AŞIKTIM!

Röportajda ayrıca Ahmet Kural'a aşık olduğunu ve gözüne perde indiğini vurguladı. "Aşkın onu iyileştirebileceğini zannettim" dedi.

Ahmet Kural ile ilgili hukuki sürecin nasıl ilerlediğini soran Arman'ın sorusuna Sıla, "O kadar acayip ki... İlk başta, "Evet, aramızda bir şeyler oldu" dendi. Ardından metinsel açıklama yapıldı. Benden ve bütün kadınlardan özür diledi. Sonra ise "Yok aslında onun vücudunda morluk felan!" dendi ve bu durum sürekli uzadı. Bir de geçen hafta olmayan Adli Tıp raporu çıktı. Sonra biliyorsun, "Biz de böyle bir rapor vermedik!" dedi.

"Biseksüel, lezbiyen demeleri umrumda değil"

Durumun karmaşıklığına anlam veremeyen Sıla, kendisine 'biseksüel, lezbiyen' yakıştırmasında bulunan insanlara cevap vermeyi ihmal etmedi. Bu duruma canının hiç sıkılmadığını söyleyerek şöyle devam etti: "Güçlü bir kadın olduğum için kimseye eyvallahım olmaz. Bilmiyorum. Ben çıkar ilişkileri kurmam. Hedefe yönelik ilişki kurarlar ya, ben onlardan değilim. İnsanlar Sıla diye bir kadını tanıyalı 12 sene oluyor, "solo proje" olarak hayattayım ve ayaktayım. Hiç öyle şeylere başvurma ihtiyacı duymadım. Ben zaten şarkılarını yazan, yazdığı ve yaptığı işleri zaten paylaşan biriyim. Alkışım da ortada. Benim umurumda bile değil dedikodular. Zaten lezbiyen olsam çıkar söylerdim, her şeyi söyleyen kadın bunu mu söylemeyecek yani? Her yerden karalamaya çalışıyorlar. Bir de bizde başarılı sevilmez, bu da kadınlara çamur atma yöntemlerinden biri." diyerek röportaj noktalandı.

Röportaj Kaynağı: Hürriyet, Ayşe Arman

Yorumlar