Ünlü oyuncunun tedavisi sonuçlandı..

Televizyonun en çok sevilen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Bey'e can veren Tarık Ünlüoğlu'nun tedavisi sonuçlandı.

Akciğer rahatsızlığı sebebiyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Bugün Tarık Ünlüoğlu'ndan sevindirici haber dizinin hayranları ile paylaşıldı. Ünlü oyuncunun eşi Gülenay Kalkan, zor günleri arkalarında bıraktıklarını ve eşinin durumunun gayet iyi olduğunu belirtti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin vazgeçilmesi haline gelen Tarık Ünlüoğlu'nun geçtiğimiz ay akciğerlerinde sorun ortaya çıkmış ardından hemen tedavi altına alınmıştı.

Enfeksiyon ve bronşlardaki lekeler ile mücadele edip tedavisini başarıyla sürdüren üstad oyuncu, önceki gün eşi Gülenay Kalkan ile Nişantaşı'nda bir davete katılım gösterdi.

 Ünlüoğlu her şeyin yolunda gittiğini açıkladı. Yılbaşında ise dostlarıyla Kıbrıs'a gideceklerini belirten ünlü oyuncu hastalığıyla ilgili son durumunu, "Ocak ayından sonra son tetkikler yapılacak. Ama gayet sağlıklıyım ve keyfim yerinde. Bir sorun yok" sözleriyle açıkladı.

ERKEN TEDAVİ ÖNEMLİ!

Erken teşhisin büyük denli etkisinin olduğuna dikkat çeken Gülenay Kalkan, "Çok erken teşhis konulmuştu. Bu tür olaylarda motivasyon ve neşe çok önemli. Tarık’ta da hepsi var. Onun neşesi asla eksilmez ve çok mutlu. Allah her hastaya şifa versin. Tarık atlattı çok şükür" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu artık dizi hayatına hız kesmeden devam edebilecek, gündemde yer alan bu haber en çok dizinin ve Tarık Ünlüoğlu'nun hayranlarını sevindirdi.

Yorumlar