Ünlü oyuncu George Clooney trafik kazası geçirdi

Dünyaca ünlü oyuncu George Clooney, İtalya'nın Sardinya adasında rol aldığı filmin setine giderken trafik kazası geçirdi.

57 yaşındaki oyuncu yolda seyir halindeyden bir otomobille çarpıştı. Görgü tanıklarının anlattığına göre Clooney, motosikletiyle giderken bir araç aktörü çarptı. Hemen hastaneye götürülen Clooney'in durumunun iyi olduğu hayati bir tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

GEORGE CLOONEY KİMDİR?

George Timothy Clooney 6 Mayıs 1961'de ABD'ye bağlı Kentucky'de dünyaya geldi. Yönetmen, yaρımcı, senarist ve aktör olarak dünyada tanınmaktadır. 3 yıl Northern Kentucky Üniversitesi'nde öğrenim gördükten sonra kuzeni Miguel Ferrer aracılığıyla aktörlüğe ilk adımını attı. Oscar ödülü sahibi olan Clooney aynı zamanda Milton Кatselas'dan aktörlük eğitimi aldı. 1982 yılında Los Angeles'a taşındıktan sonra filmlerde ufak tefek roller almaya başladı. sozkimin.com Asıl çıkışını ER adlı televizyon dizisiyle gerçekleştiren aktör, Ocean's Eleven adlı sinema filminde başrol aldıktan sonra yıldızı iyice parladı.

George Clooney Hollywood Birleşmiş Milletler'in yardım kampanyalarında sık sık görünmektedir. En son Afrika'da görülen Clooney yaρtığı bağışlar nedeniyle "humanitarian" olarak medyada yerini almıştır.

Yorumlar