Ulus'ta Melike Hatun Camisi açıldı

Başkentte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 4 yıl önce yapımına başlanan, 7 bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği Melike Hatun Camisi törenle açıldı.

Başkentte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 4 yıl önce yapımına başlanan, 7 bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği Melike Hatun Camisi törenle açıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, açılış töreninde, "Bu ezanlarımız susmayacak, devamlı inşallah ülkemiz daha ilerilere giderek, tarihten gelen misyonunun, görevinin şuur ve idraki ile daha da ötelere gidecektir." dedi.

ULUS'TA MELİKE SULTAN CAMİSİ AÇILDI (VİDEO GALERİ)

Böylesi eserlerin devletlerin tapuları olduğunu aktaran Kahraman, "Bu eserler, devletimizin ilelebet payidar olması için vurulmuş birer damgalardır. Ankaramız, muhterem Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve onun gayretiyle çok büyük eserlere camilere, ibadethanelere kavuştu. Allah razı olsun. Kendisine daha nice eserler, hizmetler nasip olsun niyazında bulunuyorum." diye konuştu.

BAŞBAKAN YILDIRIM

Başbakan Binali Yıldırım ise vatandaşların cuma günlerini kutlayarak, şöyle devam etti:

"Ankara'nın yıllar önce sadece, göze çarpan Kocatepe Camisi vardı. Daha sonra Ahmet Hamdi Akseki Cami, sonra Millet Camisi ve şimdi de Melike Hatun Camisi ile beraber Ankara camileriyle de artık gözüken, camileriyle anılan bir başkent haline geldi. Özellikle Ankara'nın kalbinde, Ulus'ta, Gençlik Parkı'nın hemen yanında yapılan bu caminin başlangıçta yapımına teşvik eden, ön ayak olan Sayın Cumhurbaşkanımıza sizler adına teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum."

BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da cuma vaktinde, Ankara için son derece önemli olan Melike Hatun Camisi'nin açılışının yapıldığını belirterek, caminin, Ankara başta olmak üzere, bütün millete hayırlı olmasını diledi, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar