Twitter Lite 21 ülkede kullanılıyor

Son zamanlarda bazı büyük oyun ve sosyal medya şirketleri, kullanım verilerini düşürmek için ve telefon alanı yetersiz olanlara kolaylık sağlamak için uygulamalarının "Lite" versiyonunu yapıyor.

Son zamanlarda bazı büyük oyun ve sosyal medya şirketleri, kullanım verilerini düşürmek için ve telefon alanı yetersiz olanlara kolaylık sağlamak için uygulamalarının "Lite" versiyonunu yapıyor. Popüler uygulama Twitter'da Lite versiyonunu geçtiğimiz yıl kullanıma sunmuştu.

Son zamanlarda bazı büyük oyun ve sosyal medya şirketleri, kullanım verilerini düşürmek için ve telefon alanı yetersiz olanlara kolaylık sağlamak için uygulamalarının "Lite" versiyonunu yapıyor. Popüler uygulama Twitter'da Lite versiyonunu geçtiğimiz yıl kullanıma sunmuştu.

TELEFOUNDA YETERLİ YERİ OLMAYANLAR İÇİN TWİTTER LİTE YAYINLANDI

İnternet hızı ülkeden ülkeye değişkenlik gösterdiği gibi, kişiden kişiye de bir değişkenlik söz konusu. Milyonlarca kişinin üye olduğu paylaşım sitesi Twitter, telefonunda yeteri kadar yeri olmayan, telefonu kaldırmayan ve internet kapasitesi az olan kullanıcıları için Twitter Lite'ı yayınladı.

Artık Lite'da; bildirim alabilecek, gece moduna geçebilecek ve videolar otomatik oynayabilecek. Kapladığı yer ise 3 MB'dan, 1 MB'a düşmüş durumda. Yayınlandığı 21 ülke ise: Arjantin, Belarus, Dominik, Gana, Guatemala, Honduras, Hindistan, Endonezya, Ürdün, Kenya, Lübnan, Nikaragua, Fas, Paraguay, Romanya, Türkiye, Uganda, Ukrayna, Uruguay, Yemen ve Zimbabve.

Yorumlar