Türkiye yayından çıkmış ok gibi yoluna devam edecektir

Bundan sonra Türkiye sağına soluna bakmadan yoluna devam edecektir. Bir daha nereden tehlike gelecek, nereden saldırı gelecek diye Türkiye istikrar anlamında hiç şüphe duymadan yayından çıkmış ok gibi yoluna devam edecektir.

 Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin artık sağına soluna bakmadan yoluna devam edeceğini belirterek, "Bir daha nereden tehlike gelecek, nereden saldırı gelecek diye Türkiye istikrar anlamında hiç şüphe duymadan yayından çıkmış ok gibi yoluna devam edecektir." dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara katılan Zeybekci, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayının mübarek olmasını dileyerek, bütün İslam alemi üzerindeki Müslüman üzerindeki baskıların bitmesini temenni etti.

Millete hizmet etmenin, millete hizmetkar olabilmenin bir sevda olduğunu dile getiren Zeybekci, şöyle konuştu:

"O sevdanın da bayraklaşmış kişisi Recep Tayyip Erdoğan sevdalısına, sevdiğine, aşkına geri döndü. 3. olağanüstü kongremizle, geçtiğimiz hafta Denizlimizin de hakikaten çok büyük bir katılımla orada bulunduğu 3. olağanüstü kongre ile Recep Tayyip Erdoğan milletin adamı, halkın ve Hakk'ın aşığı tekrar sevdalısının, aşkının yanına geldi. Bundan sonra Allah'ın izni ile nasıl ki bu referandum sırasında dediysek bundan sonra Türkiye sağına soluna bakmadan yoluna devam edecektir. Bir daha nereden tehlike gelecek, nereden saldırı gelecek diye Türkiye istikrar anlamında hiç şüphe duymadan yayından çıkmış ok gibi yoluna devam edecektir. Tabii ki AK Parti de öyle olacaktır. AK Parti'de artık bundan sonra laf üstünde laf değil, taş üstüne taş koyma zamanı gelmiştir. Bir seferberlik zamanıdır. İlk günkü aşkla tekrar 'Bismillah' diyerek yolumuza tekrar koyulacağız."

Zeybekci, Denizlililerin halk oylaması sürecinde yoğun bir dönemi geride bıraktığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama Denizli olarak istediğimiz sonucu alamadık. Alabilir miydik? Evet, alabilirdik. O sonuca ulaşabilir miydik? Ulaşabilirdik. Hem de kolay bir şekilde ulaşabilirdik, ulaşamadık. Kabahati kendimizde arayacağız. 'Vatandaşımız bize oy vermedi, vatandaş bize yani Denizlili hemşehrilerimiz, kardeşlerimiz, hizmetkar olmakla gurur duyduğumuz Denizlimiz bizim hakkımızı vermedi' deme diye bir lüksümüz var mı? Asla. Ama bu milletin verdiği kararları her daim dedik ki başımızın üzerinde yeri vardır. Millet ne diyorsa doğrudur dedik."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongrenin kapanışında okuduğu "Gülü incitme gönül" şiirini hatırlatan Zeybekci, şöyle konuştu:

"Yunus da öyle demiş, 'Bir kez gönül yıktın ise/Bu kıldığın namaz değil/Yetmiş iki millet dahi/Elin yüzün yumaz değil.' Ama biz Yunus kadar olamayacağımıza göre, onun ayağının tozu bile olamayacağımıza göre, diyoruz ki hatalarımız kusurlarımız neyse onlardan ders çıkararak yolumuza devam edeceğiz. Biz birbirini seçme lüksü olmayan kardeşleriz. Nasıl kardeşimizi seçemiyorsak, nasıl anamızı babamızı ve çocuklarımızı seçemiyorsak bizim için önemli olan tek bir dava vardır, Denizli sevdası. Tek bir aşkımız vardır o da Denizli aşkıdır."

Bakan Zeybekci, konuşmasının ardından 16 Nisan'daki halk oylamasında en çok 'evet' oyunun çıktığı ilçelerin başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ile mahalle başkanlarına plaket verdi.

Yorumlar