Türkiye - Kosova Maçı Biletleri Satışa Çıktı! Fiyatlar Taraftarları Sevindirdi

A Milli Futbol Takımımızın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 4. maçında Kosova ile 12 Kasım Cumartesi günü yapacağı maçın biletleri satışa çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu genel sitesinden yapılan açıklamaya göre, A Milli takımımızın 12 Kasım Cumartesi günü saat 21.45 Antalya’da karşılacağı Kosova maçının biletleri satışa sunuldu.  İlk olarak ‘bilet.tff.org sitesi üzerinden milli takım taraftar grubu üyelerine satıla sunuldu. Türkiye – Kosova maçının  genel bilet satışı ise yarın saat 10.00’da Ticketbis’ten satışa sunulacak ve bilet fiyatları, 1. Kategori 50, 2. Kategori 30, 3. Kategori 15 TL olarak belirlendi.

TÜRKİYE KOSOVA BİLET SATIŞ FİYATLARI

12 Kasım Cumartesi günü Dünya Kupası Elemeleri 4. maçına çıkacak olan Ay Yıldızlılarımızın maçı için bilet satışları belli oldu.Fiyatların ucuz olması taraftarların yüzünü güldürdü.  Bilet fiyatları 1. Kategori 50, 2. Kategori 30, 3. Kategori 15 TL olduğu ve 1 kişinin kendi adına 4 bilet alabilceğini duyurdu.

BİLET SATIŞLARI TİCKETBİS'DE

Türkiye - Kosova maçı için milli takım taraftar grubu üyeleri biletleri 'bilet.tff.org.' resmi internet sitesinden alabilirler. Milli takım taraftar grubuna üye olmayan taraftarlarımız ise biletleri 'Ticketbis' internet sitesinden temin edebilirler.

Türkiye-Kosova maçına bilet almak için tıklayınız.

Milli Takım Taraftar Kulübü'ne üye olmak için tıklayınız.

KARŞILAŞMA TV 8 EKRANLARINDA

TÜRKİYE - KOSOVA 2018 Fıfa Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 4. maçı 12 Kasım Cumartesi Günü Saat 20.00'da naklen ve sadece TV 8 ekranlarında.

ARDA TURAN MERAK KONUSU

Barcelona'da oynayan yıldız oyuncumuz ve milli takım kaptanı Arda Turan'ın Dünya Kupası Elemelerin'de ilk 3 maçta kadroya girememişti. Fatih Terim ile sorunlar yaşadığı bilinen milli yıldızın geleceği hakkında bir çok şey söyleniyor. 12 Kasım Cumartesi günü Kosova ile oynanacak mücadelenin aday kadroda olup olmayacağı hakkında Fatih Terim dışında kimsenin bilgisi yok ve Arda'nın kadroya girip girmeyeceği adeta merak konusu.

AY YILDIZLI'LARIN GRUPTA'Kİ PERFORMANSI

Dünya Kupası Elemeleri I gurubu 4. maçında Kosova ile Antalya'da karşılaşacak olan milli takımımız, gruptaki ilk 3 maçında 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda galibiyet alamayan A millilerimiz,mücadelelerde rakip kaleye 3 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü ve 2 puanla 4. basamakta yer alıyor.

KOSOVA MİLLİ TAKIMININ KARNESİ

Kosova milli takımı grupta çıktığı ilk 3 karşılaşmada, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı ve 1 puanla grubun son basamağında. Bu karşılaşmalarda 1 gol atıp kalesinde 10 gol gördü.

GRUP'TAKİ DİĞER MAÇLAR

MAÇ GÜNÜ VE SAATİ: 12.11.2016 CUMARTESİ - 20.00

HIRVATİSTAN - İZLANDA - Maksimir Stadyumu - Zagreb
TÜRKİYE - KOSOVA - Antalya Stadyumu - Antalya
UKRAYNA- FİNLANDİYA - Chornomorets Stadyumu - Odessa

Yorumlar