Seviyor Sevmiyor'un 15. Bölüm Fragmanında kılıçlar çekiliyor

Atv'nin eğlenceli dizisi Seviyor Sevmiyor 15. Bölüm fragmanında nefesler tutuluyor. Deniz için yarışan Yiğit'i ve Tuna arasında rekabet başlarken ikili arasında kılıçlar çekiliyor.

Atv ekranlarında her Pazar akşamı yayınlanan Seviyor Sevmiyor 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bitiminden hemen sonra yayınlanan yeni bölüm fragmanında,nefesler tutuluyor. Oldukça heyecalı sahnelerin yer aldığı fragmanda, Yiğit artık her an gerçekleri öğrenemebilmenin eşiğine geliyor. Deniz ve Tuna ise, hala sevgili oyununa devam ediyorlar. Sevgili olduklarına ikna etmek içib türlü hallere giren bu ikiliye İrem'in inanması ile biraz zor olacaktır. Üstelik Yiğit bir gün öncesinde yaşanan olayların etkisindedir ve İrem'in evine geldiğinde Deniz'i görünce daha çok gerilmiştir. Deniz daha sonra Tuna'yı aramak için gider fakat Yiğit ve İrem'de onun peşine takılır. Tuna'yı ormanda ararken ise başlarına gelmeyen şey kalmayacaktır. 

TUNA VE İREM BU OYUNDA BİR FİGÜRAN

Deniz, Yiğit ve İrem'i ormanda hiç de hoş olmayan sürprizler beklemektedir. Çünkü Tuna'yı ormanda ararken hepsi de Tuna'nın avcılar için kurduğu tuzağa düşecektir. Tuna onları kurtarmak isterken artık çok geç olmuştur ve hepsi birlikte avcılara yakalanırlar. Bu durum ise bambaşka olaylara yol açacaktır, çünkü avcılar Yiğit ve Deniz'i ayrı, İrem ve Tuna'yı da ayrı kulübelere kapatmıştır. Herbiri bu şekilde yüzleşme şansı bulurken Yiğit Deniz'e birbirlerine böyle yakın olurlarsa istenmeyen şeylerin olmasından korktuğunu açıkca söyler. Tuna ise İrem'e bu oyunda ikisinin de figüran olduklarını ve Deniz ile Yiğit'in kavuşacağını söyler.

BALO DA HEYECANLI OLAYLAR YAŞANIYOR

Tuna'nın sözlerine karşılık İrem ise tam tersini düşünmektedir ve hiç de erken pes etmeyecektir. Olayların sonunda hiçbiri Tuna'yı İstanbul'a döndürmeyi başaramayacaktır. Üstelik derginin 20. yıl balosu yaklaşmaktadır ve Deniz bu balo da Yiğit'le öpüşürken çekilen videosunun gösterileceğini anlamıştır. Her ne kadar uğraşsa da bunu engelleyemez ve Tuna'dan yardım ister. Engellemeye çalışır ama beceremez, Tuna'dan yardım ister. Tuna büyük bir fikirle geri dönmeye hazırlanır. Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanın da Yiğit olayların değişeceği bir hamle de bulunacaktır.

KONUSU

Deniz ve Yiğit isimli iki gencin hayatı anlatılmaktadır. Çocukken zengin, okulun güzel ve popüler kızlarından biri olan Deniz zamanla tüm bunları kaybetmiş ve şanssızlığı giderek artmıştır. Yiğit ise çocukken şişman ve herkesin alay ettiği bir çocuktur, onun ise şansı yaver gitmiş büyüdükçe hayatu değişmiştir. Ortaokulda yolları kesişen ikili arkadaş olur ve birbirlerinin ilk aşkı olur. Daha sonra Yiğit on beş yaşındayken ailesi Amerika'ya taşınır bu şekilde aralarına ayrılık girer. Üniversiteden sonra iş de bulamayan Deniz ve Yiğit'in de hayatı karşılaştıklarında daha da değişecektir.

SEVİYOR SEVMİYOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar