Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanı ile bomba etkisi yarattı

Atv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanı ile herkesi şaşırttı. Tuna'nın herkese söylediği yalan Yiğit'i hem sinirlendirdi hem de kıskançlık krizine girmesine neden oldu.

En eğlenceli dizilerden biri olan ve hatırı sayılır bir izleyici kitlesi elde edilen Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Olayların hiç bitmediği ve hız kesmeden devam ettiği dizi de zaten karışık olan durumlar Tuna'nın sözleri ile daha da karmaşık bir hal alıyor. Üstelik bu sözler Deniz'i ve Yiğit'i hem kızdırıyor hem de kıskandırıyor. Bu durum Deniz'i kızdırsa da yalanı sürdürmeye ve oyunu bozmadan devam etmeye karar veriyor. Romantik komedi tadında ekrana gelen dizi Pazar akşamı Atv ekranlarında yer alıyor.

YİĞİT KISKANÇLIK KRİZLERİNE GİRİYOR

Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanında Tuna Yiğit'e Denizle sevgili olduklarını söylüyor. Bu duruma oldukça sevinen İrem bulundukları mekanda Deniz ve Tuna'nın birbirini öpmesini istiyor. Deniz İrem'in bu isteği karşısında şok olurken Yiğit ise şaşkınlığını gizleyemiyor. Yiğit'in kıskançlık krizlerine girdiğini gören Deniz ise bu yalanı sürdürmek istiyor. İkilinin bu yalanı daha ne kadar sürdüreceği merak edilirken Yiğit'in ilerleyen bölümlerde bu duruma nasıl bir tepki vereceği de sabırsızlıkla bekleniyor. Tuna ise söylediği yalandan sonra büyük bir Deniz'den azar işitiyor.

DİZİNİN KONUSU

Beğeni ile izlenen Seviyor Sevmiyor dizisinin konusunda Deniz ve Yiğit'in hikayesi anlatılmaktadır. Küçükken çok varlıklı olan Deniz okulun güzel ve popüler kızlarından birisidir, fakat Yiğit ise tam tersi şişman, gözlüklü ve herkesin dalga geçtiği bir çocuktur. Bu iki çocuğun yolu ortaokulda birleşir ve Yiğit'i herkes dışlarken Deniz ona sahip çıkar. Bu da Deniz ve Yiğit arasında bir bağ oluşturur. Böylece Deniz Yiğit'in ilk aşkı olur. Fakat Yiğit on beş yaşına geldiğinde ailesi ile Amerika'ya taşınır. Daha sonra Deniz'in de hayatı değişmiştir ve aile şirketi iflas etmiştir. Eski güzelliği kalmayan Deniz'in şansı da eskisi gibi yaver gitmez. Üniversiteden sonra iş bulamayan Deniz bir nevi hayatı ıskalamıştır. Yiğit'in de hayatı tam tersi yönde değişmiştir. Uzun bir aradan sonra zayıflayan Yiğit çok yakışıklı olur ve bunun yanı sıra kariyerinde de emin adımlarla ilerler. Dizinin oyuncuları arasında Yiğit Kirazcı, Gonca Sarıyıldız, Gökhan Alkan ve Zeynep Çamcı yer alıyor. 

SEVİYOR SEVMİYOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Yorumlar