Tülay Kumaşçı kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Adnan Oktar operasyonunda merak edilen isimlerden birisi olan kişiyle ilgili Tülay Kumaşçı kimdir sorusu yanıt bekliyor. Tülay Kumaşçı kaç yaşında ve nereli sorularının cevabı Ajanshaber.com'da.

Bugün Adnan Oktar ve örgütüne yapılan operasyonların ardından birçok kişi gözaltına alındı. Adnan Oktar'ın gözaltına alınmasının ardından Adnan Oktar'ın gözde kediciklerinden olan Tülay Kumaşçı'ya çevrildi. Tülay Kumaşçı gözaltına alındı mı sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Verdiği pozlarla günlerce konuşulan isimle ilgili Tülay Kumaşçı kimdir sorusu sıkça sorulmaya başlandı. 1.71 boyunda olan ve İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümü mezunu olan Kumaşçı ile ilgili insanlar araştırma yapmaya başladı. İşte konuyla ilgili merak edilen tüm detaylar...

TÜLAY KUMAŞÇI KİMDİR?

Adnan Oktar'ın en meşhur kedicikleri arasında yer alan kişiyle ilgili insanlar Tülay Kumaşçı kimdir sorusunu sormaya başladı. Bu sabah düzenlenen operasyonun ardından Adnan Oktar ve örgütüne mensup birçok kişi gözaltına alındı. İşte Tülay Kumaşçı ile ilgili merak edilen detaylar...

Pozları ile gündeme gelen isimlerden Tülay Kumaşçı İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği mezunudur. 1.71 boyunda olan Tülay Kumaşçı İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği mezunudur.

İngilizce bilen Tülay Kumaşçı, modern bir aileden geldiğini açıklamıştı. Tülay Kumaşçı kedileri çok sevdiğini, namaz kıldığını, kuran okuduğunu ve dünyada en sevdiği güvendiği insanın Adnan Oktar olduğunu belirtmişti.

ADNAN OKTAR CEMAATİNE DAHİL OLMASINI BÖYLE ANLATMIŞTI

Kumaşçı, Oktar'ın cemaatine katılmasını "Hocamızla bir arkadaşım vesilesiyle tanıştım. Kendisini ilk gördüğüm andan itibaren çok sevdim. Bakışlarından, konuşmasından ve genel halinden çok etkilendim. Ben dindar bir kişiyim, bu yüzden hayat felsefem Allah’ın benden hoşnut olması için yaşamak. Çünkü sadece bu dünyada yaşamayacağız, hepimiz bir gün öleceğiz ve çok sevdiğimiz Rabbimize kavuşacağız. Gerçek ve sonsuz hayatımız o zaman başlayacak. Bunu bildiğim için her zaman Allah’ın istediği ve beğeneceği şekilde yaşamak istiyorum." şeklinde anlatmıştı.

"AİLEM BENİ DESTEKLİYOR"

Tülay Kumaşçı, Oktar'ın cemaatine katılmasıyla ilgili "Ailem her zaman için bana derin bir sevgi ve saygıyla yaklaşmış, seçimlerimi ve hayat tarzımı daima desteklemiştir. Ayrıca Hocam Adnan Oktar’ı şahsen tanır, çok sever ve saygı duyarlar. Her fırsatta benim üzerimde çok emeği olduğunu, benim Hocamızın yanında olmamdan, Allah aşığı olarak sürdürdüğüm yaşantımdan gurur duyarlar." şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar