Tuğba Taşçı'nın eşi Jordan Theodore kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Tuğba Taşçı'nın eşi Jordan Theodore kimdir sorusu büyük bir merakla araştırılıyor. Jordan Theodore kaç yaşında, ne iş yapıyor sorularıyla ilgili detaylar haberimizde.

Galatasaray Basketbol Takımı'nın genç oyuncusu Jordan Theodore yaptığı açıklamalarla şok etkisi yarattı. İnsanlar yaşanan olayların ardından Jordan Theodore kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Jordan Theodore Galatasaray’ın eşinin maaşını vermediğini söyledi. Peki Tuğba Taşçı'nın eşi Jordan Theodore kaç yaşında, ne iş yapıyor? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz.

JORDAN THEODORE KİMDİR?

Tuğba Taşçı'nın eşi Jordan Theodore herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. İnsanlar bu açıklamanın ardından internette Jordan Theodore kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Jordan Theodore 11 Aralık 1989 doğumludur. Basketbol oyuncusudur.

TUĞBA TAŞÇI KİMDİR?

Tuğba Taşçı'nın eşinden flaş bir açıklama geldi. Theodore yaptığı açıklamada Galatasaray'ın eşinin maaşını ödemediğini söyledi. Peki Tuğba Taşçı kimdir? İşte cevabı...

Tuğba Taşçı, 19 Ağustos 1984 yılında İstanbul Fatih’te dünyaya geldi. Profesyonel basketbolcu olan Taşçı, şutör gard pozisyonunda görev alıyor. 2012 yılında Beşiktaş’tan Kayseri Kaski takımına transfer olan basketbolcu, bu takımla EuroCup Kadınlar turnuvasında final oynadı ancak finalde Dinamo Moskova’ya yenildi. 2013-14 sezonu başında daha önce 2008-2012 yılları arasında formasını giydiği Beşiktaş’a transfer oldu. 2015-2016 sezonunda ise Mersin Büyükşehir Belediyesi formasıyla yarı final oynama şansı yakaladı. 2016-2017 sezonunda Canik Belediyespor ile anlaşan Taşçı, 2017’de Galatasaray’a transfer oldu.

Yorumlar