Cesur ve Güzel konusu Tuba Büyüküstün o ünlü markanın elçisi olup çalışmaya koyuldu

Boşanma kararı akabinde gündeme Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte oynayacağı 'Cesur ve Güzel' yeni dizisi ile düşen Tuba Büyüküstün, dünyaca ünlü saat markasının reklam yüzü olup, atölye de keyifli bir saat ustası olarak bir saatini geçirdi

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün bu ara Onur Saylak ile boşanma söylentileri ile magazin gündeminde iken dünyaca ünlü IWC Schaffhausen saat markasının da Türkiye reklam yüzü oldu. Dizi setinde başlayan fırtınalı aşklarını evlilikle taçlandıran ikilinin 5 yıllık süren evliliklerinde doğan ikizleri akabinde çatırdamalar yaşanması sonrasında boşanmaya karar vermeleri herkesi üzmüştü. Çocukları için dönüşümlü olarak dizilerde oynadıkları ve son sezon da ikisinin de aynı anda çalışmaya başlamaları akabinde evliliklerinde meydana krizlerin aşılmadığı ve boşanma kararı alındığı açıklamasından sonra bu ara Büyüküstün çok bir proje de yer aldığı sinyalini vermişti. Cesur ve Güzel dizisinde Süphan karakteri ile karşımza çıkacak olan oyuncu, başrolü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşacak. Öte yandan İtalyan saat markasının Türkiye marka elçisi olan oyuncu, bir saatliğine saat ustası oldu.  'Sinema aşkı için'  sloganıyla oynadğı reklamın marka adı, bir çok film festivaline destek vermesi ile de bilinmekte. 

TÜRKİYE'DE TUBA BÜYÜKÜSTÜN'Ü SEÇTİ

Dünya genelinde Cate Blanchett, Rosamund Pike, Kevin Spacey, Dev Patel ve Evan McGregor gibi isimlerle çalışan ünlü saat markası Türkiye için Büyüküstün'ü seçti ve start da verildi. Saat yapım atölyesinde bir saatin yüzlerce küçücük parçasının tamamlanma aşamasında katkı da bulunan oyuncunun, çok keyifli anlar geçirdiği gözlerden kaçmazken, IWC Schaffhausen Türkiye Marka Müdürlüğü görevine atanan Sven Johannsen ile çalışmasını ınstagram hesabından paylaştı.

YENİ DİZİSİ İLE DE GÜNDEMDE

Her zaman seçeçceği proje kapsamında kalitenin peşini bırakmayan Tuba Büyüküstün, yine iddialı bir yapımda karşımıza çıkmakta. Ihlamurlar Altında dizisi ile başladığı şöhret hayatı şu sıralar Cesur ve Güzel dizisi ile devam edeceğe benzemekte. Dizi de Süphan karakterini canlandıracak olan oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacak.  Cesur ve Güzel konusu ise Kıvanç Tatlıtuğ'un bir tatil kasabasına yerleşmesi sonrasında başlayacak. Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklı ve etkiyelici bir adamdır. Bu adam büyük şehirden bir kırsal kasabaya gelip yerleşmeye karar verir. Tuba Büyüküstün yani Süphan zengin bir ailenin kızıdır. Herkesi kendisine hayran bırakan bu gizemli yakışıklı Süphan'ı fark eder. Süphan o bölgenin toprak zengini olan, aile şirketlerinin işlerine bakan güzelliği dillere destan kızıdır. Süphan ve Cesur  aşkı başlar. Aslında aileleri geçmişten beri düşmandır, babalarının karanlık yüzlerinden ve kapanmamış hesaplarından her ikisi de habersizdir. Zamanla devam eden aşkta Süphan'ın cesurluğu diziye ad olmuştur.

Yorumlar