Trabzonspor'a yeni oyun sistemi

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal pazar günü oynanacak Osmanlıspor maçının kadrosunda yeni bir sisteme hazırlanıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Milli takım arasında yeni bir sistem deniyor. Pazar günü oynanacak maçta Osmanlıspor karşısında önemli bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. ilk 11’de sol bekte Luis İbanez’i forvette ise Güney Koreli Jun Suk’u görevlendirerek takımın kadrosunda yapacak değişiklik yapacak.

İKİ İSME ÖZEL PROGRAM

Tecrübeli teknik direktör, Antep’te aldığı mağlubiyetten sonra değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Yanal, pazar günü Osmanlıspor'un karşısında Luis İbanez ve Suk'u 11’de başlatması bekleniyor. Güray’ın yerine sol bekte İbanez’i oynatmayı planlayan Yanal, ileride yeterli katkıyı veremeyen Muhammet’in yerine Jun Suk’a şans verecek. Milli arada şans bulamayan bu iki ismin fiziki kapasitelerini arttırmak için özel program uyguladığı öğrenildi.

N'DOYE SAĞ KANADIN UMUDU

İlk iki maçta sağ tarafta yaşanan aksaklık nedeniyle o bölgede de bir operasyona gitmeyi düşünen teknik direktörün, Zeki Yavru’nun yerine Yusuf Erdoğan’ı beke çekip kanatta Dame N’Doye alternatifi yaratmak istediği öğrenildi.

OKAY'IN PERFORMANSINDAN MEMNUN

Milli takımın Hırvatistan sınavında da Fatih Terim’in ilk 11’de şans verdiği Okay Yokuşlu’nun performansından bir hayli memnun kalan Yanal’ın orta sahanın liderlik görevini genç oyuncuya vermesine kesin gözüyle bakılıyor. İngiltere karşısında 90 dakika sahada kalan Slovak stoper Jan Durica’nın da Osmanlıspor önünde ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Trabzonspor ile Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 11 Eylül Pazar günü saat 17:00'da Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşışacak. Karşılaşma seyircisiz oynanacak.

Yorumlar