Trabzonspor’a CAS şoku!

Trabzonspor Kulübü’nün 2010-2011 sezonunda yaşanan şike iddiası ile ilgili Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) yapmış olduğu başvuruda 15 Aralık yerine 14 Mart tarihinde görüleceği bildirildi. FIFA Disiplin Komitesi’ne şike başvurusunda bulunan dosyanın reddedilmesinden dolayı Trabzonspor geçtiğimiz aylarda CAS’a başvurmuştu.

CAS yetkilileri 15 Aralık tarihinde bordo-mavili kulübe randevu verdi. Ancak Trabzonspor’un Olağan Genel Kurulu sebebiyle yapmış olduğu erteleme kararı kabul edilmiş olup, 14 Mart 2019 tarihli olarak kaydedildi.

ŞİKE DAVASINDA 2 MİLYON EURO HARCANDI

Önder Bülbüloğlu yapmış olduğu açıklamada “Şuana kadar FIFA ve CAS mücadele sürdürdüklerini ve mücadele kapsamında 2 milyon EURO harcadıklarını dile getirdi. Daha önceden FIFA Disiplin Komitesinin gerekli cezaların verilmesi için başvuru yaptık, o başvurumuz reddedildi. Bunun sonucunda ise CAS’a gittik ve o dosyalar halen disiplin komitesine alınmadı. Disiplin komitesinin dosyamızı incelemesi için şuan çalışmalarımız sürüyor. Kupamızı geri almak için tüm gücüyle mücadele edeceğiz.” dile getirdi.

Yorumlar