Trabzonspor çöküşü durdurdu!

Trabzonspor, 3 maçlık mağlubiyet serisine Konyaspor maçında son verdi ve son dakikada gelen galibiyet golü, taraftarından yönetime herkesin havasını değiştirdi.

Trabzonspor, 3 maçlık mağlubiyet serisine Konyaspor maçında son verdi ve son dakikada gelen galibiyet golü, taraftarından yönetime herkesin havasını değiştirdi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk maçında kendi sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 yendikten sonra 3 maçta gol atamadan mağlup olan Trabzonspor, kötü gidişe Atiker Konyaspor karşısında son verdi. Ligde üst üste 3 yenilgiyle sarsılan Trabzonspor, hafta içindeki kupa mesaisinde amatör ligden rakibi Serhat Ardahan’ı 6-0 mağlup etmiş, biraz olsun moral bulmuştu. Kupadaki galibiyetin ardından lige odaklanan bordo mavililer Atiker Konyaspor’u 1-0 yenerek krizden çıktı.

YUSUF ERDOĞAN MAÇ SONUNDA GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Son dakikada kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen ve golü takımına kazandıran Yusuf Erdoğan, maç sonunda gözyaşlarını tutamadı. Yusuf Erdoğan, galibiyetin ne kadar önemli olduğunu net cümlelerle vurgulayıp tüm takımın duygularını şöyle tercüman oldu: Sevincimizi abartılı bulanlar olabilir ama bu 3 puanın anlamını ancak yaşadığımız sıkıntıları bilen anlar. Bu ve bundan sonra alacağımız galibiyetler, üzdüğümüz Trabzon insanına armağan olsun...

‘BUGÜNDEN SONRA HER ŞEY DAHA BAŞKA OLACAK’

Atiker Konyaspor maçında kazanılan 3 puan futbolcular ve taraftarlar kadar yönetimi ve teknik direktör Ersun Yanal’ı da mutlu etti. Futbolcularını tek tek kutlayan Yanal, ‘Sizlerle gurur duydum. Bu tabloyu düzeltecek olanın da sözler olduğunu söyledim hep. Bugünden sonra her şey daha başka olacak, gidin ve huzur içinde dinlenin’ ifadeleriyle takıma 1 gün izin verdiği öğrenildi.

 

Yorumlar