Gökhan Töre bu sefer de taktığı saatle gündeme geldi

Gökhan Töre'nin taktığı saat sosyal medyada tartışılan ana gündem oldu.

A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Pazartesi günü Hırvatistan'la oyanayacağı maç öncesinde çekilen bir fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu.

TÖRE'NİN SAATİ GÜNDEME OTURDU

Bundesliga ekiplerinden Mainz'de forma giyen Yunus Mallı, milli takımın Hırvasitan'ın başkenti Zagrep'e yolculuğu sırasında bir fotoğraf paylaştı. Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu'nun da yer aldığı fotoğrafta Töre'nin saati dikkatleri çekti. Töre'nin kolunda bulunan saatin fiyatının pahalı olması sosyal medyada bir anda günün en önemli konusu haline geldi.

SAATİN 500 BİN TL OLDUĞU BELİRTİLDİ

Gökhan Töre'nin kolundaki saatin markasının 'Richard Mile' olduğu ve değerinin 160 bin dolar (500 bin TL olduğu) ifade edildi.

TÖRE'NİN ASİSTİ GALİBİYETİ GETİRDİ

İngiltere'de lig heyecanı bütün coşkusuyla devam ediyor. Premier Lig'in ikinci haftasında West Ham United sahasında Bournemouth'u konuk etti. Teknik direktörlüğünü Slaven Bilic'in yaptığı West Ham, Gökhan Töre'nin asist yaptığı maçı 1-0 kazandı ve ligdeki ilk galibiyetini aldı.

GÖKHAN'DAN ARKA DİREĞE NEFİS ORTA

İlk haftayı puansız kapatan West Ham United, Londra Stadı'nda Bournemouth'u ağırladı. Hırvat teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki West Ham United, milli futbolcu Gökhan Töre'nin asistiyle 3 puanı aldı. Gökhan'ın 85. dakikada sol kanattan yaptığı ortaya arka direkte iyi yükselen ve topa düzgün bir kafa vuruşu yapan Michail Antonio, takımını 1-0 öne geçirdi.

Yorumlar