Tolgahan Sayışman Asla Vazgeçmem yapımcıları ile rekor fiyata el sıkıştı

Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisinin hangisi olacağı konusunda yapım şirketleri adeta savaşa girdi. Asla Vazgeçmem'in yapımcısı Gold Yapım'ın rekor ücret ile yeni dizisinde oynatacağı iddia edildi

'Asla Vazgeçmem' dizisi ile ekranlarda büyük bir ilgi toplayıp, genç kızların gönüllerini fetheden Tolgahan Sayışman ogün bugündür rekora doymuyor. Rekor teklifler ile magazin gündemine oturan Sayışman'a Golf Yapım'dan 'Şampiyon' dizisi için istek geldiği iddialarına bir de ödenecek ücret eklenince, herkesin ağzı açık kaldı. İddialara göre 1 milyon 200 bin liralık teklife ünlü oyuncunun sıcak baktığı söyleniyor. Bölüm başına 95 bin lira ücret alacak söylentileri de ortalıkta. Yeni sezonda ünlü oyuncunun yeni projesinin hangisi olacağı yakın zamanda netlik kazanacak.

TOLGAHAN SAYIŞMAN PAYLAŞILAMIYOR

Oyuncuya ilk olarak yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu ve bir boksörün hayatının anlatıldığı 'Şampiyon' dizisi için teklif geldi. Sayışman, daha sonra Bi Yapım, NTC Medya ve Endemol Shine Türkiye'nin önerdiği dizilerin senaryolarını okudu. Dört proje arasında kalan aktörün kafası, Gold Film'den gelen yeni bir teklifle iyice karıştı. 

ASLA VAZGEÇMEM'DEN TANINIYOR

Ünlü oyuncunun geçen sezon biten dizinin yapımcısı da Gold Yapım'dı. Belli ki yapım şirketi, oyuncunun başarısını göz ardı etmeyip, bir başkasına da kaptırmak istemiyor. Bölüm başına 95 bin TL alacak olan oyuncu için üç ayrı senaryo hazırlanıyor. Taraflar anlaşma sağlarsa, Sayışman'ın yeni dizisi ocakta ekrana gelecek

SAYIŞMAN AÇIKLAMIŞTI

Uzun zamandır birlikte olan çift, mekan çıkışı objektiflere mutluluk pozu verdi. Amine Gülşe ile başrollerini paylaştığı "Asla Vazgeçmem"in yayından kaldırılmasının ardından boşta kalan Tolgahan Sayışman, yeniden ekrana dönüş sinyali verdi. Yeni projeler için görüşme halinde olduğunu söyleyen Sayışman, "Yeni projeler yolda. Şimdi söylemek doğru olmaz. Sürpriz olsun" dedi.

 

TOLGAHAN SAYIŞMAN

1981 yılı doğumlu olan Sayışman, Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden, FOX TV'de yayınlanmış Lale Devri adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamıştır. 2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı.Şu anda Show TV'de başlayan Asla vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterini canlandırmaktadır.En son dizisi de 'Asla Vazgeçmem' ie genç kızların gönlünü fethetmiştir. 

Yorumlar