The Walking Dead yeni sezon ile nefes kesecek!

Ekranların vazgeçilmez zombi dizisi The Walking Dead yeni sezon için gün sayıyor. Oldukça heyecanlı bir şekilde biten TWD de Neganın kimi öldürdüğü ise sır gibi saklanıyor.

Önce çizgi roman daha sonra da TV dizisi olarak izleyici karşısına çıkan The Walking Dead yeni sezonu ile herkesi çok heyecanlandıracak. Geçtiğimiz sezonu oldukça gizemli bir şekilde final yaparak bitiren TWD'de Negan karakterinin etkisi sürüyor. Sezon finalinde dizinin kötü karakteri Negan meşhur dikenli sopası ile birisini seçip öldürmüş ve kimi öldürdüğü belli olmadan dizi orada bitmişti. Sonu ile birçok tartışmaya yol açan TWD için daha sonra kimin öldüğü hakkında tahminler yapılmaya başlandı. Forumlarda ve sosyal ağlarda günlerce konuşulan sahnenin ardından herhangi bir bölümün internet üzerinden sızdırılmaması için de senarist ve yapımcılar çalışma yaptı. Her karakter için ayrı bir ölüm sahnesi çekildi ve daha önce diğer popüler dizilerde yaşanan sızdırmaların olma ihtimalinin önüne geçildi. Andrew Lincoın, Steven Yeun, Norman Reedus gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi 2010 yılından bu yana izlenme rekorları kırıyor. Konusu ve oyuncularu dışında ilginç galalara da imza atan The Walking Dead tarihe geçmiş ve etkinliğine konuklar piyango şeklinde bilet kazanarak giriş yapmıştı. Bu etkinliğe yirmi altı milyon kişi başvurdu fakat sadece bunlardan on beş bin kişi galaya katılma fırsatı yakaladı. Robert Kirkman'ın açılışını yaptığı geceye önceki sezonlarda ölen oyuncular da katıldı. Şimdilerde ise The Walking Dead yeni sezon da kimlerin öleceği merak ediliyor.

NEGAN ETRAFA KORKU SALIYOR

TWD'nin geçen sezon finalinda Negan'ın öldüreceği on bir isim vardı ve bu isimler de Abraham, Rosita, Carl, Michonne, Sasha, Daryl, Eugene, Aaron, Rick, Maggie, Glenn'di. AMC kanalı dizi için çizgi romana bağlı kalınmayacağını belirtmişti, bu yüzden sorular hala muamma olarak kaldı. Son bölümde Maggie rahatsızlandı ve yere yığıldı hamile olduğundan dolayı herkes onun için endişelendi ve doktora götürmek için Gregory kambına doğru yola çıktı. Yolda ise onları başka bir süpriz bekliyordu. Dizi takipçilerinin heyecanla beklediği Negan ise nihayet kendini gösterdi ve The Walking Dead yeni sezon da neler olacağına dair ipuçları verdi.

YENİ SEZON SOLUK SOLUĞA İZLENECEK

The Walking Dead'in son bölümünde Carol Wolf çocuğun Denise'i kurtarmasından sonra tersine dönüşüm geçiriyordu. Yaşananlardan dolayı kendini suçlu hisseden Carol Alexandria’da  yaşamakta zorlanıyor. Carol öldürülmek için elinden geleni yapsa da Morgan inat etmiş ve Savior'u öldürmüştü. Negan'ın kimi öldürdüğü sorusu ise kafaları oldukça karıştırdı. Ölebilecekler listesinde en çok adı geçenler ise  Carl, Sasha, Eugene, Aaron, Abraham olabileceği düşünülüyor. Çünkü Eugene ve Aaron'un ölümünün izleyiciyi çok fazla etkilemeyeceği düşünüyor. Sezon finalinda Maggie'yi doktora götürürken karşılarına çıkan gruptan sayıca üstün olmadıkları için Rick onlarla savaşıp kaybetmek yerine oradan uzaklaşarak farklı yolları kullanarak ilerlemeyi istedi. Fakat bu kez de aylakların olduğu bir yola çıkan ekip onlarla savaşıp karavanı riske atmak istemedi ve farklı yöntemler denedi. TWD yeni sezon da bu saldırılardan sonra kimlerin sağ kalacağı ve kimlerin öleceği konusunda sosyal medya da bir çok başlık açıldı. Saldırıya uğrayan ekip bir kaç mermi ile bu olayı atlattı. Ekip yolu değiştirse de bu kez de karşılarına kalaslarla kapatılmış bir engel çıktı ve farklı yoldan gitmeyi denerken daha kalabalık silahlı bir ekip ile karşılaştı. Geri dönen ekip, Maggie'nin daha da rahatsızlanması nedeniyle strateji değiştirdi. Bundan sonrası ise Negan'ın yapacakları ve öldüreceği karakterlerin ardından şekillenecek.

"YUMRUK YEMİŞ GİBİYDİM"

Herkesi şaşırtan sonları ile bilinen TWD yeni sezon için dizinin oyuncularından Josh McDermitt final için şunları söyledi "Genelde senaryoyu bir saatte okurum fakat finali sayfaları daha hızlı çeviremediğim için 20 dakikada okudum. Okumam bittikten sonra karnıma yumruk yemiş gibiydim. Dizide artık yeni bir bölgedeyiz ve anlatmak istediklerimizi daha önce kullanmadığımız yöntemlerle anlatıyoruz." dedi.

THE WALKİNG DEAD 7. SEZON GÖRÜNTÜLERİ

Yorumlar