The Walking Dead'in final sezonunun çıkış tarihi belli oldu

En son 8.sezonuyla izleyici karşısına çıkan The Walking Dead'in final sezonunun çıkış tarihi belli oldu. 8. sezonuyla bir kesimi hayal kırıklığına uğratan The Walking Dead 9. sezonuyla beğeni toplayabilecek mi? Ayrıntılar Ajanshaber.com'da.

Oldukça büyük bir kitle tarafından izlenmekte olan The Walking Dead en son 8.sezonunun final bölümüyle ekranlara geldi. 8 sezon izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Aynı şekilde reytinglerde de oldukça düşüş yaşayan The Walking Dead'in 9.sezonu merakla beklenir oldu. The Walking Dead'in final sezonunun çıkış tarihi izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Yeni sezonun beklentileri karşılayacağı tahmin ediliyor. Peki The Walking Dead 9.sezon ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

THE WALKİNG DEAD FİNAL SEZONU NE ZAMAN

Her bölümü ayrı heyecanla beklenen The Walking Dead 9.sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aksiyon ve macera severlerin oldukça merakla ve severek izlediği dizininin final sezonu olacağı konuşuluyor. Bu konuda net bilgi olmasa da 9.sezon The Walking Dead için bir son olabilir. Peki bu final The Walking Dead final sezonu ne zaman başlayacak? The Walking Dead'in ne zaman başlayacağı da henüz belli değil. Dizi hakkında yalnızca bir özet paylaşıldı. O özet bir cümleden oluşuyor. Tüm topluluklar Saviors’a karşı bir araya geliyor ve topyekün savaş nihayete eriyor.

THE WALKİNG DEAD 9.SEZON TANITIM

Paylaşılan özet sadece bir cümleden oluşuyor. Tüm topluluklar Saviors’a karşı bir araya geliyor ve topyekün savaş nihayete eriyor. Tanıtım ise buram buram aksiyon kokuyor. Morgan “Başlangıçta olduğumuzdan daha kötü bir noktadayız. Üstelik geri de dönemeyiz. O zaman başladığımız işi bitirelim!” diyor. Negan ise elde ettiği kurşunlarla üstünde Rick yazan bir saman yığınına ateş ediyor. Suratındaki gülümseme yaklaşan mücadeleyi dört gözle beklediğini belli ediyor. Eugene ve Gabriel yüz yüze gelirken, The Walking Dead dünyasında alevler yükseliyor. Rick ve ekibi ise saldırıya hazır halde boy gösteriyor.

THE WALKING DEAD KONUSU

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu eder. Bu dünyada, zombiler, hikâyenin geçtiği bölgenin yerel argosunda "aylaklar" adıyla anılmaktadır. Sadece beyinleri yokedilerek etkisiz hale getirilebilen bu aylaklar, herhangi bir canlıyı yakalayıp parçalayarak yiyen "yaşayan ölüler" olarak betimlenmiştir. Aylaklar, ayrıca, sağlıklı insanları ısırarak veya tahrip ederek içlerindeki zombi virüsünü bulaştırma yoluyla kendileri gibi birer zombiye dönüştürebilmektedir. Seri, bu vahşi zombilerin ortaya çıkışını ve bu ani gelişme sonrasında kendilerini amansız bir yaşam mücadelesi vermek zorunda bulan bir küçük grubun hikâyesini ele almaktadır.

Yorumlar