Beşiktaş’tan TFF’ye sürpriz başvuru!

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi ile Spor Toto Süper Lig fikstürünün çok sık olmasından dolayı fikstür değişikliği için TFF’ye başvurdu.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi ile Spor Toto Süper Lig fikstürünün çok sık olmasından dolayı fikstür değişikliği için TFF’ye başvurdu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ile Spor Toto Süper Lig maçlarının birbirine yakın günlerde oynatılacak olmasından dolayı fikstür değişikliği için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuruda bulundu.

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ 2 EKİM PAZAR GÜNÜNE ALINMASI İSTENİYOR

Spor Toto Süper Lig’de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan programa göre Beşiktaş, 1 Ekim’de Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacak. Siyah Beyazlılar, bu maçın öncesinde Şampiyonlar Ligi’nde 28 Eylül'de İstanbul'da Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Beşiktaş yönetimi, Dinamo Kiev maçından sonra 2 günlük hazırlanma süresinin az olduğunu gerekçe göstererek, Çaykur Rizespor maçının 2 Ekim Pazar gününe alınması için TFF'den fikstürde değişiklik yapılmasını talep etti.

KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇININ BİR GÜN GERİYE ALINMA TALEBİ REDDEDİLMİŞTİ

Beşiktaş, 2 gün önce oynanan Benfica maçından 48 saat önce Spor Toto Süper Lig’de Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelmiş ve sadece 1 günlük çalışma ile Portekiz’e gitmişti. Karabükspor karşılaşmasının bir gün geriye alınma talebi TFF tarafından reddedilmişti.

Avrupa kupalarına katılmayan Galatasaray'ın fikstürünün, kendilerine oranla daha rahat bir şekilde hazırlanmasına tepki gösteren Beşiktaş yönetimi, federasyonun bu konuda daha duyarlı ve adil olmasını istiyor.

Beşiktaş'ın 13 günde oynayacağı 4 maçın programı şu şekilde:

18 Eylül: Akhisar Belediyespor-Beşiktaş

24 Eylül: Beşiktaş-Galatasaray

28 Eylül: Beşiktaş-Dinamo Kiev

1 Ekim: Çaykur Rizespor-Beşiktaş

Galatasaray'ın fikstürü ise şu şekilde:

17 Eylül: Galatasaray-Çaykur Rizespor

24 Eylül: Beşiktaş-Galatasaray

2 Ekim: Galatasaray-Antalyaspor

Yorumlar