Tarkan Yavaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Adnan Oktar operasyonunda aranan isimlerden olan kişiyle ilgili Tarkan Yavaş kimdir sorusu merak ediliyor. Tarkan Yavaş kaç yaşında ve nereli sorusunun yanıtı Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Bugün Adnan Oktar ve örgütüne büyük bir operasyonuna büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında Adnan Oktar gözaltına alındı. Adnan Oktar'a yakın isimlerden birisi olan Tarkan Yavaş'ın kaçtığı belirtildi. Adnan Oktar'ın örgütünün 2 numaralı ismini arama çalışmaları devam ediyor. İnsanlar gözaltı olaylarının ardından Tarkan Yavaş kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Tarkan Yavaş emniyet güçleri tarafından çocuk istismarı suçundan da aranıyor. Tarkan Yavaş kaç yaşında ve Tarkan Yavaş nereli sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

TARKAN YAVAŞ KİMDİR?

Adnan Oktar'ın 30 yıldan bu yana arkadaşı olarak bilinen Tarkan Yavaş'ın Oktar'a düzenlenen operasyonun ardından ortadan kaybolduğu belirtildi. Polisin her yer aradığı isimle ilgili Tarkan Yavaş kimdir sorusu merak edilen soruların başında yer alıyor. İşte Tarkan Yavaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

30 yıldan bu yana Adnan Oktar’ın arkadaş grubu içerisinde yer alan Tarkan Yavaş Galatasaray Lisesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitiren Tarkan Yavaş, siyasi tarih üzerine de yüksek lisans yapmış. Adnan Oktar’ın sağ kolu olarak gösterilen Tarkan Yavaş, onun yerine bir çok konferansta yer aldı. Hem yurt içinde hem de yurt dışında aktif olan Tarkan Yavaş'ın Adnan Oktar'ın tüm sırlarına vakıf olduğu söyleniyor. Adnan Oktar'ın sağ kolu olan Yavaş olayın ardından ortadan kayboldu.

Tarkan Yavaş, Adnan Oktar'ın kedicikleri ile program yaptığı A9 kanalında da aktif bir isimdir. Haftalık olarak “Gündem Analiz” isimli programı yapan Tarkan Yavaş, örgütünün en önemli isimlerinden birisidir.

KÜÇÜK YAŞTA KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMAR SUÇUNDAN ARANIYORDU

Bilim Araştırma Vakfı'nın eski Başkanı olan Tarkan Yavaş, küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar, dolandırıcılık ve uluslararası ajanlık başta olmak üzere 20 suçtan aranıyor. Operasyon sırasında kaçan Tarkan Yavaş'ın Emniyet yetkililerinin verdiği bilgilere göre Tarkan Yavaş'ın silahlı olduğu öğrenildi. Polis Tarkan Yavaş'ı arama çalışmalarına devam ediyor.

SİLAHLI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bilim Araştırma Vakfı'nın eski Başkanı olan Tarkan Yavaş, küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar, dolandırıcılık ve uluslararası ajanlık başta olmak üzere 20 suçtan aranıyor. Emniyet yetkililerinin verdiği bilgilere göre; Tarkan Yavaş'ın silahlı olduğu öğrenildi. 

Yorumlar