Taraftar Messi'nin yerine 'Arda'yı seçti!

Mundo Deportivo'nun Twitter'dan yaptığı 'Alaves karşılaşmasında Messi'nin yerine kim oynamalı' anketinde taraftar Arda'yı seçti.

Mundo Deportivo'nun Twitter'dan yaptığı 'Alaves karşılaşmasında Messi'nin yerine kim oynamalı' anketinde taraftar Arda'yı seçti.

La Liga'da Cumartesi günü Alaves ile karşılaşacak olan Barcelona'da Lionel Messi'nin forma giyemeyeceği açıklanmış ve bunun üzerine o mevkide hangi ismin oynayacağına karar verilmemişti.

TARAFTAR 'ARDA' DEDİ

İspanya'nın önemli gazetelerinden Mundo Deportivo'nun Twitter'dan yaptığı 'Alaves karşılaşmasında Messi'nin yerine kim oynamalı' anketinde taraftar Arda Turan'ı seçerek, Alaves maçında oynaması yönünde baskıları biraz daha artırdı.

Ankette Paco Alcacer, Arda Turan, Denis Suarez ve Otro seçenekleri yer alırken, yüzde 43 ile milli futbolcu ilk sırayı aldı.

Taraftar Arda Turan'ın ardından ikinci tercihi yüzde 37 ile Paco Alcacer oldu. Denis Suarez yüzde 16 ile üçüncü olurken, taraftarların yüzde 4'lük kısmı Otro'yu tercih etti.

4 MAÇTA 3 GOL,3 ASİST

Turan, bu sezon Barcelona formasıyla 4 resmi maçta 3 gol attı ve 3 asist yaptı.

ARDA'YA NEYMAR MÜJDESİ! 

İspanyol basını, Paris Saint Germain’in Neymar ısrarını sürdürdüğünü iddia ediyor. Şayet Neymar, Fransız ekibinin astronomik teklifini kabul ederse, bu sezona fırtına gibi giren Arda Turan’ın önü tamamen açılacak.

40 MİLYON EURO YILLIK ÜCRET ÖNERECEKLER

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, para harcamaktan hiç çekinmeyen PSG'nin ilk hedefi olmaya devam ediyor. İspanyol basınındaki haberlere göre Neymar'ın sözleşmesindeki 190 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeyi göze alan PSG, yıldız oyuncuya da senelik 40 milyon Euro ücret önermeye hazır.

ARDA İLK 11’DEKİ YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRABİLİR

Zlatan Ibrahimovic'in takımdan ayrılması sonrasında kadrosuna bir "süper yıldız" eklemeyi düşünen Paris ekibi bu hayalini gerçekleştirebilirse, Arda Turan da Barcelona'nın ilk 11'indeki yerini sağlamlaştırmış olacak. Neymar Olimpiyatlarda ülkesini temsil ederken ilk 11'e yerleşen ve 4 maçta 3 gol atıp 3 de asist yapan Arda, geçtiğimiz sezon kendisini acımasızca eleştiren medyadan da övgüler aldı. Barcelona taraftarının da yavaş yavaş gönlünü kazanan milli yıldız, hayal kırıklığıyla geçen ilk sezonunun izlerini tamamen silmenin peşinde.

Yorumlar