Tanıtım yazısı nedir? Tanıtım yazısının SEO açısından faydaları

İnternet üzerinde tüm platformlarda görünür olmanız ve bilinirliğinizi arttırıp, daha fazla trafik elde etmek için tüm mecralarda yer almalısınız. Tanıtım yazıları ya da advertorial içerikler, web sitenize trafik sağlarken, marka bilinirliğinizi arttıran etkili bir silahtır. Tanıtım yazılarının SEO açısından faydalarını sıraladık.

Sitemi Google’da nasıl üst sıralara taşırım diye düşünen internet sitesi sahipleri, tanıtım yazısının SEO konusundaki faydalarını bu yazımıda keşfedebilir. 

Kaliteli sitelerden tanıtım yazısı alarak, bir adım öne geçin

Google algoritmaları, sürekli bir değişim ve gelişim içinde. Yüzlerce kriteri olan arama motoru sıralama algoritmalarında değişmeyen tek şey ise, trafiği yüksek ve otoriter sitelerden alınan backlinklerin, siteniz üzerindeki pozitif etkisi. Belirli anahtar kelimeleri baz alarak ya da doğrudan anasayfanıza gelen bağlantılar, sitenizin pozitif bir SEO etkisiyle ilerlemesine, güçlenmesine neden olur. Link inşası tarafında, SEO uzmanları kaliteli sitelerden, kilit içeriklere kilit bağlantılar almanın önemini biliyor ve hizmet verdikleri markalar için bu stratejileri geliştiriyor.

Marka bilinirliği kazanmanın dolaylı faydaları

Tanıtım yazılarının bir diğer faydası ise, gelen linkler dışında sizi önemli mecralarda okuyan, fark eden insanların kafasında edineceğiniz algısal yerdir. Sizi önemli platformlarda fark eden okuyucular, bağlantılara tıklamasa dahi, sizin tarafınızdan hazırlanmış bir basın bültenini ya da sizi refere eden bir içeriği okuduklarında, kazandığınız marka imajı size bir artı olacak dönecektir. Tanıtım yazılarını büyük markalar, düzenli olarak bu nedenlerden ötürü almaktadırlar.

Tanıtım yazısı nasıl alınır?

Dijital Pazarlama ve Kurumsal İnternet Çözümleri ajansı tanıtım yazısı Exclion  konusunda her segmentte web sitesini içeren geniş portföyü sayesinde, size ciddi bir katkı sağlayabilecek bir ağı yönetiyor. Exclion sitesinde de inceleyip bilgi alabileceğiniz tanıtım yazısı seçenekleri sayesinde hem internet sitenize hedef kitlenizin takip ettiği, okuduğu sitelerden link alabilirsiniz, hem de o mecralara görünerek marka bilinirliğinizi dijital mecralarda güçlendirebilirsiniz.

Toplu tanıtım yazısı  alımı, düzenli tanıtım yazıları, PR odaklı basın bültenleri ve kurumsal SEO çözümleri sunan Exclion, onlarca sektörden yüzlerce marka ile çalışmış, önde gelen bir platform. Tanıtım yazıları ve diğer konularda hizmet almak için tek yapmanız gereken site üzerinden iletişime geçmek ve tanıtım yazıları ile SEO avantajını kısa sürede sağlamak.

Tanıtım yazısı fiyatları

Tanıtım yazılarının sabit bir fiyatı yoktur. İstediğiniz tanıtım yazısı ortalama bir trafiğe sahip yerel haber sitelerinde ya da bloglarında yayınlanabildiği gibi, ülkenin en büyük haber sitelerinde de yayınlanabilir. Dolayısı ile fiyatlarda birçok değişken söz konusudur. En uygun tanıtım yazısı fiyatları için Exclion ile iletişime geçebilirsiniz.

Alanında uzman SEO profesyonellerinden oluşan geniş ekibi, 7/24 destek sunan teknik birimi ve tanıtım yazısı konusunda sunduğu uygun fiyatlar ile dijital pazarlama alanındaki çözüm ortağınız Exclion ile hemen bugün tanışın, sadece site trafiğinizi değil marka bilinirliğinizi de ciddi oranda yükseltin!

Yorumlar