Talisca'ya Portekizli Başkan'dan destek!

Benfica ile maddi konularda sıkıntı yaşayan Brezilyalı oyuncu Talisca'ya, Portekiz Profesyonel Futbolcular Birliği Başkanı'ndan destek geldi.

Benfica ile maddi konularda sıkıntı yaşayan Brezilyalı oyuncu Talisca'ya, Portekiz Profesyonel Futbolcular Birliği Başkanı Joaquim Evangelista yol gösterdi. Benfica ile maddi konularda sorun yaşayan Beşiktaş'ın kiralık oyuncusu Talisca, ülkede bir kez daha gündem oldu. Portekiz'de faaliyet gösteren Portekiz Profesyonel Futbolcular Birliği Başkanı Joaquim Evangelista, O Jogo gazetesine açıklama yaparak Talisca'ya destek verdi.

'KULÜPLER SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMELİLER'

Benfica'dan bazı alacaklarını tahsil edemeyen yıldız oyuncuya, Portekiz Profesyonel Futbolcular Birliği Başkanı Joaquim Evangelista bu konuda yanında olduklarını ifade etti. Açıklamasında, Benfica'nın maaş ödememe ya da haklarını yerine getirememe durumunun kabul edilemez olduğunu söyledi. Başkanı Joaquim Evangelista, 'Kulüpler yükümlü oldukları kuralları yerine getirmek zorundadır. Bu nedenle gelecekte sıkıntı yaşayabilirler. Futbolcuların, sporcuların yasal hakları için harekete geçmesi gerek' diye konuştu.

'TALİSCA HIZLI DAVRANMALI'

Siyah-beyazlılarla 1+1 yıllık kiralık sözleşme imzalayan Brezilyalı yıldız oyuncu Talisca'nın hakkını araması gerektiğini ifade eden Başkanı Joaquim Evangelista, 'Futbolcular bu konuları kesinlikle ertememeli. Talisca da hızlı davranmalı. Sezon sonunu beklemeye gerek yok. Talisca yabancı pasaportlu bir futbolcu. FIFA'ya başvurmuş olabilir ya da hakkına sahiptir' ifadelerinde bulundu.

BEŞİKTAŞ'I KURTARMIŞTI!

Brezilyalı oyuncu, Lizbon'daki karşılamada 90+4. dakikada frikikten attığı nefis golle Benfica karşısıdna siyah-beyazlıları yenilgiden kurtarmıştı. Genç oyuncunun açıklamarı maçtan sonra Portekiz gazetelerinin manşetlerinde yer almıştı.

 

Yorumlar