Talisca transferinin perde arkası

Beşiktaş’ın Jose Sosa’nın ayrılmasıyla Benfica’dan kadrosuna kattığı Anderson Talisca’yı renklerine bağladığı transferin detayları ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın Jose Sosa’nın ayrılmasıyla Benfica’dan kadrosuna kattığı Anderson Talisca’yı renklerine bağladığı transferin detayları ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın Anderson Talisca transferinin detaylarını anlatan transferin mimarı asbaşkan Umut Güner “Başkanla beraber Londra’da görüştük ve transferi sonlandırdık” diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR MAÇINDA PARLADI

Hafta sonu Gaziantepspor ile hazırlık maçı oynayan Beşiktaş’ta yeni transfer Talisca parlayan isim olmuştu. Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk maçta golünü atan, Vincent Aboubakar’ın golünde asist yapan Anderson Talisca 1 de penaltı kaçırmasına rağmen performansıyla hem taraftarları mest etti hem de ne kadar isabetli bir transfer olduğunu ortaya koydu.

“TRANSFERİ 1 SAATTE BİTİRDİK”

22 Ağustos’ta Brezilyalı Anderson Talisca ile görüşmelere başlandığını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildiren Beşiktaş, 2 gün sonra da Portekiz ekibi Benfica ve oyuncu ile anlaşıldığını resmen açıkladı. Anderson Talisca transferinde görüşmeleri bizzat yöneten Umut Güner, transfere ilişkin açıklama yaptı. Umut Güner, “Talisca’yı 1 saatte bulduk. Başkanla beraber Londra’da görüştük ve transferi bitirdik” sözleriyle özetledi.

SATIN ALMA OPSİYONU 25 MİLYON EURO

Beşiktaş’ın yıllık 2 milyon Euro bedelle 1+1 yıllığına kiraladığı Anderson Talisca’nın satın alma opsiyonunun 25 milyon Euro olduğu öğrenildi.  Anderson Talisca da çıktığı ilk karşılaşmanın ardından “İlk adımı attım. Çok mutluyum. Hazırlık maçı olsun olmasın Beşiktaş’ın hedefi her çıktığı maçı kazanmaktır. Galip geldiğimiz için tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Adaptasyon dönemim iyi geçiyor. Takım içerisinde çok iyi uyum var. Hocamız Şenol Güneş’in de gösterdiği yolda devam ediyoruz. Kazanma alışkanlığı önemli” sözleriyle takıma kısa sürede uyum sağladığını göstermiş oldu.

Yorumlar