Survivor yarı final ve final bölümü ne zaman? Bu akşam var mı?

Survivor yarı final ve final bölümü ne zaman sorusu programın izleyicileri tarafından yanıt beklemeye başladı. Survivor yarı final ve final bölümü bu akşam var mı sorusu ile ilgili detaylar Ajanshaber.com'da.

Survivor ekibi bu hafta yaşanan acı bir olayla adeta sarsıldı. Yarışma programının kameramanlarından Alper Baycın, Dominik'te çıkışı gaspçılar tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Yaşanan üzücü olayın ardından Acun Ilıcalı bu haberi canlı yayında programın izleyicileriyle paylaştı. Alınan kararın ardından Survivor'ın 27 Haziran Çarşamba günkü canlı yayın iptal edilerek başka bir tarihe ertelendi. Fenomen programın izleyicileri şimdi Survivor yarı final ve final bölümü ne zaman sorusuna yanıt aramaya başladı. İzleyiciler konuyla ilgili açıklama bekliyor. Survivor yarı final ve final bölümü bu akşam var mı sorusunun yanıtı haberimizde bulabilirsiniz.

SURVİVOR YARI FİNAL VE FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kameraman Alper Baycın'ın uğradığı saldırı neticesinde hayatını kaybetmesinin ardından Acun Ilıcalı 27 Haziran Çarşamba günkü programı iptal etmişti. Programın izleyicileri Survivor yarı final ve final bölümü ne zaman sorusuna yanıt aramaya başladı. Edinilen bilgiye göre, 29 Haziran Cuma akşamı yarı final yapılacak, yarışmanın finali ise 30 Haziran Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

SURVIVOR YARI FİNAL VE FİNAL BU AKŞAM VAR MI?

Dün canlı yayının iptal olmasıyla birlikte bu akşamki çeyrek final yayınının ekıbeti merak edildi. Survivor'ın yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek. Yarı final ve final bölümü ise 30 Haziran Cumartesi günü ekrana gelecek ve Survivor 2018 ekrana veda eedecek.

SURVİVOR ELEME GÜNÜ BELLİ OLDU MU?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2018'de büyük finalin, 29 Haziran Cuma günü Kıbrıs'ta yapılacağı açıklanmıştı. Ancak Acun Medya çalışanı 24 yaşındaki Alper Baycın'ın sokakta yürürken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirmesi üzerine yarışmanın yarı final ve final tarihi değişti. Edinilen bilgilere göre, Survivor 2018'de 29 Haziran Cuma akşamı yarı final yapılacak, yarışmanın finali ise 30 Haziran Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

ACUN ILICALI GÖZYAŞLARINI ZOR TUTTU

Acun Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşım şöyle: "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun Alper Kardeşim"

Acun Ilıcalı daha sonra TV8'de canlı yayınında da bir açıklama yaptı. Ilıcalı'nın olanları anlatırken gözyaşlarını zor tuttuğu görüldü.

Yorumlar