Survivor Murat Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Survivor Murat Özdemir kimdir? TV 8 ekranlarında yeniden karşımıza çıkacak olan Survivor 2019'un açıklanan ilk yarışmacısı Survivor Murat kaç yaşında ve nereli?

Yıllardır izleyici ile buluşan sevilen yarışma Survivor 2019 yeniden izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Surivor 2019'un açıklanan ilk yarışmacısı Murat Özdemir oldu. Peki Survivor Murat Özdemir kimdir? Öncelikle TV 8'de yayımlanan Yemekteyiz programına katılarak diskalifiye olan Murat Özdemir sonrasında MasterChef yarışmasına katıldı ve tanındı. Survior Murat kaç yaşında ve nereli? Detayları ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

SURVİVOR MURAT KİMDİR?

TV 8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma Survivor izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Survivor 2019 ilk açıklanan yarışmacı Murat Özdemir oldu. Bunun üzerine Survivor Murat Özdemir kimdir sorusu merak edildi ve aratılmaya başlandı. Yemekteyiz yarışması ile ilk kez izleyici karşısına çıkan Özdemir yarışmadan diskalifiye oldu. Bu yarışmanın ardından Özdemir, MasterChef yarışmasına katıldı. Şimdilerde ise Survivor'a katılacağı öğrenildi. Peki Survior Murat kaç yaşında ve nereli?

MURAT ÖZDEMİR KAÇ YAŞINDA VE NERELİ? 

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef isimli programda yarışan Murat Özdemir, 1973 tarihinde Bolu’da hayata gözlerini açmıştır. İlk kez TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz adlı programıyla tanınırlık kazanan ve Acun Ilıcalı tarafından Survivor yarışmacısı olarak katılacağı açıklanan Murat Özdemir, aşçı bir aileden gelmenin yanı sıra kendisi ise aşçılık ile uğraşmaktadır.

MASTERCHEF YARIŞMACISI

Masterchef yarışmasında kırmızı takımda yer alarak performansını sergileyen Murat Özdemir’in hobileri arasında gezmek ve fitness sporu yer almaktadır. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı bulunan ve Ütopya yarışmasındaki Semih Öztürk’e benzetilen Murat Özdemir, gerek tutum ve davranışları gerekse açıklamalarıyla zaman zaman juri üyeleri ve takım arkadaşlarını kızdırarak gerginliğe sebebiyet vermektedir.

Yorumlar