Survivor 2018 finali ne zaman yapılacak? Survivor elemeleri belli oldu mu?

Survivor 2018 finali ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı yarışma programının izleyicileri tarafından merak ediliyor. Survivor elemeleri belli oldu mu sorusunun yanıtı Ajanshaber.com'da.

İki gün önce yaşanan acı olayın ardından izleyiciler gelişmeleri büyük bir heyecanla takip etmeye başladı. TV 8'de yayınlanan fenomen yarışma programının izleyicileri Survivor 2018 finali ne zaman yapılacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Survivor kameramanlarından Alper Baycı'nın Dominik'te iş çıkışı gaspçılar tarafından bıçaklanarak öldürülmesinin ardından Survivor'a ara verilmişti. Acun Ilıcalı ani bir karar alarak programın eleme gecesini iptal etmişti. Şimdi izleyiciler merakla Survivor elemeleri belli oldu mu sorusuna yanıt bekliyor. İşte Survivor programıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...

SURVİVOR 2018 FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TV 8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışmasında yaşanan acı olayın ardından eleme gecesi Acun Ilıcalı tarafından iptal edilmişti. Şimdi izleyiciler Survivor 2018 finali ne zaman yapılacak sorusuna yanıt aramaya başladı. İzleyiciler tarafından bu sorunun yanıtı büyük bir merakla araştırılmaya devam ediyor. Survivor 2018'de 29 Haziran Cuma akşamı yarı final yapılacak, yarışmanın finali ise 30 Haziran Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

ACI OLAY SURVİVOR EKİBİNİ YASA BOĞDU

Survivor'da büyük finale çok az bir zaman kala acı bir olay yaşandı. Dün gerçekleşecek olan çeyrek final eleme gecesi Survivor kameramanının Dominik Cumhuriyet'inde öldürülmesinin ardından iptal edildi. Yaşanan olayla ilgili Acun Ilıcalı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

SURVİVOR ELEME GÜNÜ BELLİ OLDU MU?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2018'de büyük finalin, 29 Haziran Cuma günü Kıbrıs'ta yapılacağı açıklanmıştı. Ancak Acun Medya çalışanı 24 yaşındaki Alper Baycın'ın sokakta yürürken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirmesi üzerine yarışmanın yarı final ve final tarihi değişti. Edinilen bilgilere göre, Survivor 2018'de 29 Haziran Cuma akşamı yarı final yapılacak, yarışmanın finali ise 30 Haziran Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

ACUN ILICALI’DAN ALPER MESAJI

Acun Ilıcalı, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyor. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat."

Yorumlar