Survivor 2019 yarışmacıları kimler? Survivor 2019 kadro

Survivor 2019 yarışmacıları kimler? Her yıl merakla ve büyük ilgiyle izlenen Survior 2019 kadro merak ediliyor. Detayları ve tüm merak edilenleri Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Acun Medya tarafından yayınlanan ve her sene büyük ilgiyle izlenerek reyting rekorları kııran yarışma Survivor 2019 kadro merak ediliyor. Acun Ilıcalı sunuculuğunda her sene ünlüler-gönüllüler olarak çekilen yarışma bu sene değişikliğe gidecek. Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan olarak çekilecek. Peki Survivor 2019 yarışmacıları kimler?

SURVİVOR 2019 KADRO

Her yıl büyük merakla izlenen yarışma Survivor için son günler. İzleyici Survivor 2019'un başlaması için gün sayıyor. Peki Survivor 2019 yarışmacıları kimler? Aralarında tanıdık isimler olacak. Bu isimlerden bir tanesi belli oldu. TV 8 izleyenlerin yakından tanıdığı Yemekteyiz progrmında diskalifiye olan ve MasterChef yarışmasında yarışam Murat Öztürk. Böylelikle Survivor 2019'un açıklanan ilk yarışmacısı Murat Öztürk oldu. 

MASTERCHEF'DEN SURVIVOR'A GİDECEK

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programındaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Murat, sunucu Onur Büyüktopçu tarafından programdan kovulmuştu. TV8'in yeni sezon projesi olan MasterChef'e de katılan Murat, programda en dikkat çeken isim oldu. Adından sıkça söz ettiren Murat Öztürk'ün Survivor 2019'da da Türkiye takımında yarışacağı öğrenildi.

İLK YARIŞMACI MURAT OLDU

Survivor Türkiye Yunanistan da yarışacak isimler birer birer belli oluyor. Yarışmaya MasterChef'ten biri katılacağı yönündeki haberlerden sonra ilk isim olarak Hakan düşünülmüştü. MasterChef programından Murat'la Survivor için her konuda anlaşıldı.

"SURVIVOR BU SENE TÜRKİYE-YUNANİSTAN OLACAK"

Geçtiğimiz günlerde TV8'de ekrana gelen 'Gel Konuşalım' programının canlı yayınına katılan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2019 için şunları söylemişti: "Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

"SURVIVOR'IN ŞU ANDA TÜRKİYE'DE YERİ AYRI"

Yepyeni yarışmacılarla başlayacağız. Yunan sunucuya takımı kurma görevini verdik. Bütün Yunanistan'ı tarıyor şu anda. Şubat 2019'da başlayacağız yayına. Exathlon şu anda düşünmüyoruz. Survivor'ın şu anda Türkiye'de yeri ayrı. Yunanistan'da da Survivor çekiyoruz. Exathlon şu anda 6 ülkede çekiliyor. Survivor 8 ülkede, Exathlon 6 ülkede devam ediyor."

Yorumlar