Süper ligin istikrar abidesi Medipol Başakşehir

Lige çıktığı dönemden bu yana istikrarlı oyunu ve kadro yapısıyla dikkat çeken Medipol Başakşehirspor, bu sezona da çok iyi başladı. İlk 4 maçta 4 galibiyet alan tek takım olan Başakşehir, ligde zirvede yer alıyor.

AjansHaber/ÖZEL

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona çok iyi başlayan ve ilk 4 lig maçının tamamını kazanan tek takım olan Medipol Başakşehirspor, lige çıktığı dönemden bu yana başarılı ve istikrarlı sonuçlar alıyor. Teknik direktörlüğünü Abdullah Avcı’nın yaptığı Başakşehirspor’un kadrosunda genç ve başarılı futbolcular bulunuyor.

AZ GOL YİYEN, İYİ SAVUNMA YAPAN BİR TAKIM

Medipol Başakşehirspor’un başarılı kalecisi Volkan Babacan, A Milli Futbol Takımının ilk kalecisi oldu. Ligde oynadığı maçlarda az gol yemesiyle ve iyi savunma yapmasıyla bilinen Medipol Başakşehirspor, son 2 sezondur UEFA Avrupa Ligi’nde ön eleme oynama hakkı kazandı.

4 MAÇTA 4 GALİBİYET ALDILAR, SADECE 1 GOL YEDİLER

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon çok iyi bir başlangıç yapan Medipol Başakşehirspor, ilk maçta kendi sahasında Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etmişti. İkinci hafta ligin önemli takımlarından Bursaspor’u 2-0’la geçen Başakşehir, 3.haftada Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup etti. Medipol Başakşehir son olarak Gaziantepspor’u 1-0 yendi. Başakşehir böylece ligde 4 maçta 4 galibiyet alarak zirvede yer aldı. Başakşehirspor ilk 4 maçta kalesinde sadece 1 gol gördü.

GEÇEN SEZONU 59 PUANLA 4.SIRADA BİTİRMİŞLERDİ

UEFA Avrupa Ligi’nde Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’e elenen Medipol Başakşehirspor, geçen sezonu 59 puanla 4.sırada bitirmişti.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar