Stoper transferinde flaş gelişme

Beşiktaş’ın Liverpool ile Fransız stoper Mamadou Sakho için anlaştığı ancak Sakho’nun siyah beyazlı takıma katılmak istemediği ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın Liverpool ile Fransız stoper Mamadou Sakho için anlaştığı ancak Sakho’nun siyah beyazlı takıma katılmak istemediği ortaya çıktı. İngiliz basın organı Mirror’ın haberine göre Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp, Sakho'ya şu an elindeki stoperler içinde beşinci seçenek olduğunu ve ilk 11 oynayabileceği başka bir takıma kiralık giderek fiziksel durumunu iyileştirmesi gerektiğini söyledi.

LIVERPOOL TEKLİFİ KABUL ETTİ AMA…

İngiliz kulübü Liverpool’un teklifleri değerlendirmeye aldığı ve Beşiktaş'ın Sakho için ilk 11 garantisi vermesinin ardından bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. Bunun üzerine Mamadou Sakho ile görüşen Beşiktaş, olumsuz yanıt aldı. 26 yaşındaki savunma oyuncusu Kara Kartal'ın teklifini reddetti.

FRANSA YA DA İTALYA DIŞINDA BİR ÜLKEDE OYNAMAK İSTEMİYOR

Habere göre Sakho, İngiltere'den ayrılması halinde ülkesi Fransa ya da İtalya dışında bir ülkede futbol oynamak istemiyor. Daha önce Stoke City ve West Bromwich Albion'ın tekliflerini de "yeterince büyük kulüpler olmadıkları gerekçesiyle" reddeden Sakho, beklediği teklifi bulamazsa kulübünde kalacak.

STOPERE ATINÇ NUKAN GELDİ

Beşiktaş stoper bölgesine ise altyapısından yetişen Atınç Nukan’ı transfer etti. Beşiktaş, Atınç Nukan’ı geçen sene 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Leipzig’e satmıştı. Siyah beyazlı takımın altyapısından yetişen Atınç, 1 sene aradan sonra kiralık olarak Beşiktaş’a döndü.

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklamalar şöyle;

Gökhan İnler'in transferi konusunda Leicester City ve oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır.

Atınç Nukan’ın transferi konusunda Leipzig ve oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır.

Yorumlar