Kaslarını geliştirmek isterken etleri çürüdü

ABD'li sporcu Daniel Marquis bilinçsiz şekilde steroid kullanınca hayatı resmen kabusu döndü. Enfeksiyon kapan genç sporcu enfeksiyon kapınca etleri korkunç şekilde çürümeye başladı.

Kaliforniya'da uzun yıllardır vücut geliştirme sporu ile uğraşan 28 yaşındaki Daniel Marquis, kas gelişimi hızlandırmak için steroid kullanmaya başladı.

Aslında vücuda birçok zararı olan ve uzmanlar tarafından kullanılması önerilmeyen streoid genç sporcunun hayatını kabusa çevirdi. Daniel Marquis bilinçsiz bir şekilde steroid kullanımı sebebiyle ciddi bir enfeksiyon kaptı

ETLERİ ÇÜRÜDÜ, DİKİŞLERİ PATLADI!

Aşırı miktarda steroid kullanıma başlayan sporcununbir süre sonra etleri çürümeye başladı. Acil bir şekilde ameliyat edilmesi gereken sporcu soluğu Kolombiya'da bu konuda uzman doktorların bulunduğu hastanede aldı. Hemen ameliyata alınan Daniel Marquis'in ameliyatı malesef başarız oldu. Ameliyat için yaklaşık 10 bin ödeyen Daniel Marquis dikişleri patladı.

HASTENEDE MAHSUR KALDI

Başarısız ameliyat sonrası tüm parası biten sporcu hastanede mahsur kaldı. Uzun bir tedavi süreci gerektiren bu hastalık için 30 bin dolara ihtiyacı olan genç sporcunun yardımına sosyal medya kullanıcıları yetişti.

Ailesi ve arkadaşları tarafından başlatılan yardım kampanyası tedavisi yarım kalan genç sporcu için büyük bir moral kaynağı oldu. Hızlı bir şekilde 15 bin dolar bağış toplanan kampanya sonrası tedavisi ne kaldığı yerden devam eden Daniel Marquis'un artık en büyük hayali kalan parayı toplamak ve eski sağlıklı günlerine geri dönmek.

Yorumlar