Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta heyecanı

Milli maçlar nedeniyle ara verilen Spor Toto Süper Lig heyecanı 3. hafta maçlarıyla tekrar başlıyor. İşte 3. hafta programı…

AjansHaber/ÖZEL

Spor Toto Süper Lig’in ilk 2 haftasını Galatasaray ve Medipol Başakşehir galibiyetle kapatmıştı. Son şampiyon Beşiktaş ise ilk hafta Aytemiz Alanyaspor’u 4-1 mağlup ederken ikinci hafta Atiker Konyaspor deplasmanından 2-2’lik sonuçla döndü.

Fenerbahçe, ilk hafta Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup olmuş ve ikinci haftada Kayserispor ile sahasında 3-3 berabere kalmıştı.

MİLLİ ARADAN SONRA TAKIMLARI TEMPOLU BİR DÖNEM BEKLİYOR

İlk 2 hafta maçlarının ardından milli maçlar nedeniyle lige ara verildi. Bu arada yeni transferler takımla idmanlar yaparak uyum sürecini atlatmayı amaçladılar. Hafta sonu başlayacak 3. hafta maçlarının ardından takımları tempolu bir dönem bekliyor.

AVRUPA’DAKİ TEMSİLCİLERİMİZ HAFTA İÇİNDE ÖNEMLİ MAÇLAR OYNAYACAK

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Beşiktaş ve UEFA Avrupa Ligi temsilcilerimiz Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor hafta içinde Avrupa maçlarına çıkacak.

  1. HAFTA HEYECANI MEDIPOL BAŞAKŞEHİR VE KASIMPAŞA MAÇIYLA BAŞLIYOR

Spor Toto Süper Lig’de 3. Hafta heyecanı cumartesi günü saat 17:00’de oynanacak Medipol Başakşehir-Kasımpaşa maçıyla başlayacak.

SAAT 19:00’DA GALATASARAY, KAYSERİSPOR’A KONUK OLUYOR

Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak maçta Galatasaray, Kayserispor deplasmanına çıkacak.  Saat 20:00’de Adanaspor Gaziantepspor’u, Gençlerbirliği de Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek.

CUMARTESİNİN KAPANIŞ MAÇI VODAFONE ARENA’DA

Günün kapanış maçı da Vodafone Arena’da Beşiktaş ile Karabükspor arasında oynanacak. Karşılaşma 21:15’te başlayacak.

PAZAR GÜNÜ 4 MAÇ VAR

Ligin 3. haftası pazar günü oynanacak 4 karşılaşma ile son bulacak. Saat 17:00’de Trabzonspor Osmanlıspor’u, Çaykur Rizespor da Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Ligin 3. haftası 20:00’de başlayacak Antalyaspor-Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe-Bursaspor maçlarıyla son bulacak.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar