Sonsuza Dek ne zaman başlayacak? Oyuncuları ve konusu

Yaz aylarında yayınlanacak ilgi çekici Kore dizilerinden olan Sonsuza Dek ne zaman başlayacak sorusu merak ediliyor. Sonsuza Dek oyuncuları, konusu ve detaylı bilgiyi Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Kanal 7 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Sonsuza Dek ne zaman başlayacak sorusu merak ediliyor. Yayınlanmakta olan Kore dizilerine bir tanesini daha eklemeye hazırlanan Kanal 7'nin yayınlayacağı Sonsuza Dek dizisi Moon Embracing Sun isimli Kore dizisinin Türkçe’ye çevirilmiş ve seslendirilmiş versiyonudur. Peki Sonsuza Dek dizisi oyuncuları ve konusu nedir? Tüm merak edilenleri ve detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. 

SONSUZA DEK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kore dizilerinin arasında bir tanesini daha ekleyecek olan Kanal 7'nin yeni dizisi Sonsuza Dek ne zaman başlayacak merak ediliyor. Kanal 7 internet sitesine koyduğu sıralama önce Aşka Yolculuk sonra Sonsuza Dek ve son olarak da Sev Beni dizisini şeklinde. Eğer bu sıralama ile yayınlanacak olursa Sonsuza Dek dizisi 4 ağustosta yayına başlayacaktır. Seslendirmelerin ve evirilerin hızla devam ettiği biliniyor. Peki Sonsuza Dek oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

SONSUZA DEK KONUSU

''Sonsuza Dek Süren Aşk Hikayesi” sloganıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin türü tarihi-romantik dizi. Yönetmen koltuğunda Kim Do Hoon ve Lee Sung Joon’un oturduğu dizi, Prens Lee Hwon’un gönlünü kaptırdığı Heo Woo ile tutuldukları ancak onu Heo Woo’yu kaybettiği için onu bir türlü unutamayan Kral Lee Hwon’un sonsuza dek süren bir aşkı ele almakta. Ailesi soylu bir aile olan Heo Woo ve veliaht olan Lee Hwon sarayda karşılaşırlar. Başa geçme mücadelesi içine girdikleri için bu karşılaşmanın ardından ikili sürekli karşı karşıya gelir.

Veliaht prens olan Lee Hwon, Heo Woo’nun tavırlarını, konuşmasını çok beğenir, büyüleyici güzelliği de buna eklenince Lee Hwon ondan etkilenir. ikili arasında büyük bir aşk başlar. Ve ikili evlenmeye karar verir. Ancak bu evlilik sonrasında ülkenin kral ve kraliçesi olacak olmaları bazı bürokratları rahatsız eder. Bu nedenle de bu evliliği durdurmak adına elinden gelen tüm oyunları oynarlar. Bu evliliği durdurmak için prenses Woo’nun idam ettirilmesi kararının dahi çıkarılmasını sağlarlar. Woo tam idam edilecektir ki şaman bir kadın idam edilmesine gönlü razı olmaz ve Woo’yu kurtarır. Onu alıp uzaklara götürür ve şaman eğitimi verir. Woo artık bir şaman olmuştur.

Woo’nun öldüğünü zanneden Hwom günlerce kendine gelemez. Woo’nun öldürülmesine kendisinin sebep olduğunu düşünüp yıllarını geçirir. Bu sırada derdinden amansız bir hastalığa yakalanır. Kral olup ülkenin başına da geçse artık onu hiçbir şey mutlu etmiyor, hala sevdiği hatta ölmesine neden olduğunu düşündüğü Woo’yu yüreğinde taşıyordur. Kral Hwom’u tedavi etmeye çabalayan doktorlar son çare olarak şifacı bir şamandan yardım almasını tavsiye ederler. Kral kabul eder. Şifacı şaman yıllar önce öldü zannettiği Woo’dan başkası değildir. Woo’nun tedavisi sonucunda Kral günden güne kendini iyi hisseder. Bu sırada da Kral Hwon, tedavisini yapan şaman kadının sevdiği Woo’ya benzerliğine dikkat eder. 

Yorumlar