Şöhret Kafası Kanal D'de başlıyor! Şöhret Kafası'na başvuru nasıl yapılır?

Eser Yenenler'in sunuculuğuyla Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak olan Şöhret Kafası'na nasıl başvuru yapılır? Şöhret Kafası ile ilgili detaylar ve ayrıntılı bilgiyi Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Kanal D yepyeni bir yarışma programıyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eser Yenenler'in sunacağı yarışma programı daha şimdiden merakla bekleniyor. Yayınlanan ilk fragmanıyla dikkatleri üzerine çeken programa katılım da yoğun olacak gibi görünüyor. Peki Şöhret Kafası'na nasıl başvuru yapılır? 9 Temmuz Pazartesi akşamı Kanal D'de yayınlanacak olan program merakla bekleniyor. Şöhret Kafası'na başvuru nasıl yapılır sorusu ve program hakkında tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

ŞÖHRET KAFASI'NA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

9 Temmuz akşamı Kanal D'de yayınlanmaya başlanacak olan program merakla bekleniyor. Yayınlanan fragmanıyla birlikte Şöhret Kafası'na başvuru nasıl yapılır sorusu merak edildi. Eser Yenenler'in sunuculuğunda yayınlanacak olan programın uzun ömürlü olması bekleniyor. Peki Şöhret Kafası'na nasıl başvuru yapılır?

Şöhret Kafası programına başvuru yapmak için Kanal D'nin resmi sitesinden başvuru yapmanız yeterlidir. Karşınıza çıkacak olan başvuru formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Siteye fotoğraf eklemeniz de gereklidir. 

ŞÖHRET KAFASI'NA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Link'e tıkladıktan sonra karşınıza çıkan başvuru formunu doldurup göndermeniz halinde başvurunuz tamamlanmış olacaktır.

ŞÖHRET KAFASI FRAGMAN

ESER YENENLER KİMDİR?

Marmara Üniversitesi'nde işletme eğitimi alan Eser Yenenler, tiyatroya ilk adımı çocuk yaşlarında attı. Daha sonra Bursa Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, Bursa Devlet Tiyatrosuve BKM Mutfak’ta yer aldı. Kamera karşısına ise ilk kez Aliye isimli dizide canlandırdığı Özgür karakteri ile geçti. Bir dönem Farah Zeynep Abdullah ile ilişki yaşadı.

2006’da Fırtına isimli dizide Erhan karakterini canlandırdı. Dizi, Trabzon’dan İstanbul’a gelen iki ailenin yaşadığı olayları komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Murat Yıldırım, Burçin Terzioğlu, Salih Kalyon ve Zerrin Sümer yer aldı. 2008’de Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli programın sunuculuğunu yaptı. Program, BKM Mutfak’ta yer alan oyuncuların birlikte yazdıkları skeçlerden oluşuyor. Programda Yılmaz Erdoğan, Eser Yenenler, Büşra Pekin, Murat Eken, Bülent Emrah Parlak, Oğuzhan Koç gibi genç oyuncular yer aldı.

2010’da ise Çok Film Hareketler Bunlar isimli filmde rol aldı. Film, 9 ayrı hikayeden oluşuyor. Filmde Eser Yenenler, Yılmaz Erdoğan, Metin Yıldız, Şahin Irmak, Emre Canpolat gibi BKM Mutfak oyuncuları yer aldı. Daha sonra ise Bana Baba Dedi isimli dizide rol aldı. Dizide, iki kardeş bir gün kapılarının önünde bir bebek bulurlar. Üst komşuları ve yakın arkadaşları İbrahim’in de yardımıyla bebeğin bakımını üstlenirler. Komik bir maceranın anlatıldığı dizide Eser Yeneler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak başrolü paylaştı.Talk Şov’da yapan Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile birlikte Üç Adam isimli programı sundu. Ayrıca Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli programda, Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Özgü Namal ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

1995 - Zamanda Yolculuk (Bizans Askeri) (TV Dizisi)
2003 - Aliye (dizi)
2006 - Fırtına (dizi)
2006 - 2007 - Bir Demet Tiyatro (dizi)
2008 - 2011 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (dizi)
2009 - Neşeli Hayat (sinema filmi)
2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar (Sinema Filmi)
2012 - Eyvah Düşüyorum (dizi)
2013 - Benzemez Kimse Sana (TV programı)
2013 - 3+1 (Talk Show Programı)
2013 - Yetenek Sizsiniz Türkiye (TV programı)
2014 -Ayı Paddington (Türkçe seslendirme) (Sinema Filmi)
2015 - Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (Bora) (TV Dizisi)

Yorumlar