Sofuoğlu'nun paylaşımına danışmanından açıklama

Sosyal medyada paylaşımları ile tepki almaya devam eden Sofuoğlu'nun son paylaşımı ile ortalık karışmış, ayaklarını masaya koyduğu ''Emirerlerim'' notuyla paylaştığı hikayeyi Sofuoğlu kaldırmıştı. Sofuoğlu'nun danışmanından açıklama geldi.

Sosyal medyada paylaşımları ile tepki almaya devam eden Sofuoğlu'nun son paylaşımı ile ortalık karışmış, ayaklarını masaya koyduğu ''Emirerlerim'' notuyla paylaştığı hikayeyi sofuoğlu kaldırmıştı. Sofuoğlu'nun danışmanından açıklama geldi.

Senatör kartviziti ile ilk tepkileri çeken, Meclis'e lüks arabası ile giden ve son paylaşımı ile çok konuşulan Sofuoğlu'nun danışmanı son paylaşım hakkında mesaj yayınladı. Son fotoğrafında iki kişiyi kadraja alan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, ayakları masada poz verip ''Emirerlerim'' yazarak yaplaşım yapmıştı. Sofuoğlu, tepkiler ardından fotoğrafı silmişti. Danışmanı o fotoğraf ile ilgili mesaj yayınladı.  

 

Danışmanı tepki çeken fotoğrafla ilgili açıklama yayınladı

Sofuoğlu'nun danışmanı Semih Bostanoğlu sosyal medya hesabından fotoğrafla ilgili açıklamada; "Diğer milletvekileri danışmanlarının maaşlarından pay alırken, Kenan abim giydiğimiz kıyafetimize kadar her şeyimizle kendisi ilgileniyor. Meclis'te bizden ayrı oturduğunu gören bir tane danışman varsa çıksın konuşsun" dedi.



 

Yorumlar