Şirin Payzın konuyu 'Gezi'ye bağladı Alev Alatlı susturdu

CNN Türk'te 360 programına konuk olan Alev Alatlı, Gezicileri savunan Şirin Payzın'ı "Savcıya dönüştünüz" diyerek susturdu.

Bu yılki Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri törenindeki ödül konuşmasıyla gündeme damga vuran Alev Alatlı, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Şirin Payzın ile 360 programına konuk oldu. Şirin Payzın'ın sorularını yanıtlayan Alev Alatlı, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"SAVCIYA DÖNÜŞTÜNÜZ"

"Rihanna'ya alkış tutanların bir kısmıda Gezi Parkı'nda çöp toplama zincirleri oluşturup, ya Çarşı grubuyla birlikte ki şuan da müebbetten yargılanıyorlar.. Öbürleri darbecilikten yargılanıyorlar" ifadelerini kullanan Şirin Payzın'ın Gezicileri savunan bir açıklamada bulunması Alev Alatlı'yı kızdırdı. Alatlı, "Hayır, hayır.. Bakın hemen savcıya dönüştünüz" diyerek Şirin Payzın'ı susturdu.


Yorumlar