Siren Ertan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Magazin dünyasının tanınmış ismiyle ilgili Siren Ertan kimdir sorusunun cevabı insanlar tarafından merak ediliyor. Siren Ertan nereli ve kaç yaşında sorularının yanıtını Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Magazin dünyasının tanınan isimlerinden olan Siren Ertan bir dönemler sunuculuk görevini üstlendi. Ertan, sunuculuk dışında farklı pozisyonlarda da vazife yapmıştır. Son olarak bir iş yerinde müdürlük yapmaktaydı. Geçtiğimiz günlerde bebeğinin kalbinin yavaş attığını açıklayarak takipçilerinden dua eden Ertan sevenlerinden dua etmeleri için ricacı olmuştu. Siren Ertan üzücü haberi sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. İnsanlar bu olayın ardından Siren Ertan kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Sunucu, modacı olarak bilinen Ertan, bebeğini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Şimdi insanlar Siren Ertan kaç yaşında ve Siren Ertan nereli sorularına yanıt arıyor. 

SİREN ERTAN KİMDİR?

Siren Ertan kimdir sorusunun yanıtı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Siren Ertan 6 haftalık hamileydi. Eski sunucu Ertan, üzücü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Siren Ertan kimdir sorusunun yanıtı...

Barış Ertan ve Birgül Ertan çiftinin kızı olan Siren Ertan, 1971 yılında dünyaya geldi. Alsancak Kız Meslek Lisesi mezuniyet olduktan sonra 9 Eylül Üniversitesi Tekstil Tasarımı Bölümü’nde lisansa başladı ancak okulunu tamamlamadı. 1996 senesinde İstanbul’a gelen Siren Ertan burada Mudo’nun sahibi olan iş adamı Mustafa Taviloğlu ile tanışmış ve Mangia isimli bir iş yerinde müdür olarak çalışmaya başladı. Daha sonra bir çok sektörde çalışmalarını sürdüren Siren Ertan bir dönem Show Tv ekranlarında yayınlanmış olan Alem isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

Siren Ertan İş Adamı Ercan Canmutlu ile evlenmiş 14 ay gibi bir süre sonunda boşanmıştır. Boşanmanın ardından moda dünyasının tanıdığı bir isim olan Siren Ertan 2004 yılında Siren Ertan İstanbul markasını kurmuştur. 2006 yılında Gökhan Çarmıklı ile evlendi ve 2015 yılında bu beraberliğini noktaladı. Uzun süredir İş Adamı Ersin Kayalar ile birlikteliği sürmektedir.

SİREN ERTAN KAÇ YAŞINDA?

Modacı, sunucu olarak magazin dünyasında tanınan Siren Ertan 47 yaşındadır. 

''BEBEĞİMİZİ KAYBETTİK''

İşte Siren Ertan'ın yürek burkan paylaşımı...

"Uzun bir gecenin ardından bebeğimizi kaybettik. Başaramadık bezelyemle. Sizi daha da çok üzecek bu ama yazdıklarınızdan anladım ki size de haber vermeliyim. Ne içten yazmışsınız, nasıl dualar etmişsiniz. Tüm gün ofisimi de aramışsınız, dualar yazdırmışsınız. Herkese tek tek çok teşekkür ederiz. Allah bizim için ettiğiniz duaları sizin iyiliğinize saysın inşallah..

Ve arkadaşlarım; acım o kadar büyük ki telefonu açamıyorum, mesajlarınıza bakamıyorum. Telefonum sessizde. Yüzlerce whatsapp'ınızın hepsine bakacağım ama biraz zamana ihtiyacım var. Çünkü şu an içimde öyle bir boşluk var ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Halim de yok. Kısaca size diyeceğim ki iyi ki varsınız, iyi ki hayatımdasınız!"

Yorumlar