Simon Kjaer'e Milan kancası

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi olan Simon Kjaer, Avrupa takımlarının ilgi odağı haline geldi. Danimarkalı futbolcunun son talibi ise İtalyan devi Milan oldu.

Serie A'da zirve takibini sürdüren Milan, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. İtalyan basınında yer alan haberde, Serie A devi Milan'ın yeni sahipleri tarafından desteklenen teknik direktör Vincenzo Montella'ya, Ocak ayı transfer dönemi için istediği kaynağın yaratılacağı ifade edildi.

Montella'nın defans bölgesine takviye yapmak istediği ve şimdiden iki ismi transfer listesinin tepesine yazdığı vurgulandı. Milan'ın listesindeki ilk savunma oyuncusunun, 2015'ten bu yana Fenerbahçe forması giyen Danimarkalı Simon Kjaer olduğu kaydedildi.

Daha önce Serie A'da forma giyen 27 yaşındaki Kajer'in, transfer edilmesi halinde lige uyum sağlama konusunda sorun yaşamayacağının altı çizildi.

Milan'ın hedefindeki bir diğer ismin ise, 6 senedir Villarreal'de forma giyen Arjantinli savunma oyuncusu Mateo Musacchio olduğu ifade edildi.

Yorumlar