Sıla ve Ziynet Sali ilişki mi yaşıyor? Sevgili mi?

Sıla ve Ziynet Sali ilişki mi yaşıyor sorusu ortaya atılan iddiaların ardından insanlar tarafından merak ediliyor. Sıla ve Ziynet Sali sevgili mi sorusunun yanıtı haberimizde.

Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uygulaması gündeme bomba gibi düştü. Ünlüler Sıla'ya destek verirken, Ahmet Kural yaşananlardan ötürü başta Sıla olmak üzere tüm kadınlardan özür diledi. Sıla ve Ahmet Kural arasındaki kavgaya sebep olarak Ziynet Sali gösterildi. İnsanlar şimdi Sıla ve Ziynet Sali ilişki mi yaşıyor sorusuna yanıt arıyor. Sıla ve Ziynet Sali sevgili mi sorusuyla ilgili detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

SILA VE ZİYNET SALİ İLİŞKİ Mİ YAŞIYOR?

Ünlü şarkıcı Sıla geçtiğimiz hafta sevgilisi Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğünü söylerek şikayetçi oldu. Gündeme gelen iddialar arasında Ahmet Kural'ın Ziynet Sali'nin Sıla'ya mesaj atmasından dolayı şiddet uyguladığı konuşuluyor.

ŞİDDETİN NEDENİ ZİYNET SALİ İDDİASI 

Kavganın nedeni olarak da Sıla'nın Ziynet Sali'yle samimi olmasından kaynaklandığı söylendi. Aynı zamanda mesajlar neler olduğu merak ediliyor. 

ZİYNET SALİ'DEN AÇIKLAMA: "ARKADAŞLAR SAÇMALAMAYIN"

Teve 2'deki 2. Sayfa programının iddiasına göre; Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini istemedi, o gece de Ziynet Sali, Sıla'ya mesaj atınca tartışma şiddete döndü.

Olay gecesi Sıla'nın telefonuna Ziynet Sali'den mesajlar geldiği, mesajları gören Ahmet Kural'ın "Hani siz görüşmüyordunuz?" dediği ileri sürüldü. Sözlü tartışmanın bir anda fiziki şiddete dönüştüğü iddia edildi.

Söz konusu iddiayla ilgili olarak Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programında konuşan Ziynet Sali, "Arkadaşlar saçmalamayın" dedi.

Yorumlar