Sil Baştan (Secret Love) 8. bölüm yayınlandı

Kanal 7 ekranlarında her gün 19.00'da izleyici karşısına çıkan Sil Baştan 8. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Sil Baştan (Secret Love) izleme linkini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden olmayı başaran Sil Baştan 8. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Sil Baştan son bölümü ile izleyicileri ekran başına kitlemeyi başardı. Kanal 7 ekranlarında her akşam 19.00'da izleyici karşısına çıkan dizinin yeni bölümü şok etkisi yarattı. Oh Ri Jin, Cha Do-Hyun’ın özel doktoru olma fikrine sıcak bakmayarak bu teklifi redetti. Ri Jin'e zengin olacağını vaat eden Cha Do-Hyun istediğini elde etmeye çalıştı. Sil Baştan 8. Bölüm izle linkini haberimizde bulabilirsiniz.

SİL BAŞTAN 8. BÖLÜM İZLE

Kore dizisi Sil Baştan 8. bölüm izle linkiyle karşınıza çıktı. Dizinin yayınlanan son bölümünde olaylar ardı ardına gelişti. Avukat Ann, Cha Do-Hyun’dan Ri jin’e karşı duygularına hakim olmasını istedi. Ann'ın isteği Cha Do-Hyun'dan sağduyulu olmasıydı. İşte diziyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

SİL BAŞTAN 8. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SİL BAŞTAN 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Oh Ri Jin, Cha Do-Hyun’ın özel doktoru olma fikrine sıcak bakmaz. Cha Do-Hyun Ri Jin’e çok zengin olacağı vaadini verip istediğini elde etmeye çalışır. Avukat Ann ise Cha Do-Hyun’a Ri jin’e karşı duygularına hakim olmasını ve sağduyulu olmasını ister.

SİL BAŞTAN KONUSU

Cha Do-Hyun’ın ilk aşkı Han Chae Yeon onun evine gelir ve kendisini sevip sevmediğini sorar. Cha Do-Hyun cevap olarak Ri Jin’i yanına çağırır. Ri jin Cha Do-Hyun’ın arkadaşlığını kazanmak ve onun yanında olabilmek için elinden geleni yapar. Cha Do-Hyun’ın kendisiyle birlikte seansa katılması şartında onun özel doktoru olup yanında kalma teklifini kabul eder. Cha Do-Hyun Ahn Yo Na’ya dönüşür. Ri jin Do-Hyun’ın ergen kız kişiliği ile karşılaşınca çok şaşırır. Aşırı ağrının sessizce kontrol edilmesi gerektiğinde ortaya çıkan bu kişilik Do-Hyun’a yine zor anlar yaşatır.

SİL BAŞTAN KÜNYE

Adı: Kill Me, Heal Me- Sil Baştan
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Kim Jin-Man
Senarist: Jin Soo-Wan
Yapımcı: Han Hee
Yıl: 2014-2015
Ülke: Güney Kore
Tür: Romantik, Komedi, Gizem
Oyuncuları: Ji Sung, Hwang Jang Eum, Park Seo Joon, Oh Min Suk, Kim Yoo Ri
Oh Min-Seok, Kim Young-Ae,Shim Hye-Jin, Ko Chang-Seok , Choi Won-Young

Yorumlar