Sıfır Bir 4. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?

Fenomen dizinin izleyicileri Sıfır Bir 4. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Sıfır Bir 4. sezon 7. yeni bölüm ne zaman sorusunun yanıtı Ajanshaber.com'da.

Sıfır Bir'in bu hafta yayınlanan bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kitledi. Hürriyet Mahallesi'ne yeni bir nizam getirmek için çabalayan Savaş ve ekibi büyük zorluklarla karşılaştı. Son bölümde uyuşturucuya savaş açılması babaların dikkatini çekse de Savaş ve arkadaşları girdikleri yoldan dönmedi. Yayınlanan bölümün ardından izleyiciler Sıfır Bir 4. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Tümer'in kaybı üzerine büyük bir acı yaşayan ekibin intikamını nasıl alacağı merak edilmeye başlandı. Sıfır Bir 4. sezon 7. bölüm fragmanı ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

SIFIR BİR 4. SEZON 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sıfır Bir dizisi yine çok konuşulacak bir bölümle ekranlara geldi. Tümer'in pusuya düşürülüp öldürülmesinin ardından izleyiciler Savaş ve ekibinin nasıl intikam alacağını merak etmeye başladı. Sıfır Bir 4. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı şimdi izleyiciler tarafından yanıt bekliyor. Sıfır Bir'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haberimizin devamında bulabilirsiniz.

SIFIR BİR 4. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Blu TV ekranlarının sevilen dizisi Sıfır Bir 19 Temmuz Perşembe günü saat 19.01'de izleyici karşısına çıkacak. 

SIFIR BİR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hürriyet mahallesine nizam getirmek isteyen Savaş ve ekibi yine aksiyon dolu bir bölümle karşımıza çıkıyor. Uyuşturucuya açtıkları savaş sonrasında babaların dikkatini ekip kan kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde halüsinasyon görmeye başlayan Tümer doktora görünüyordu. Sürekli ilaç ve psikolojik destek alması gerekirken düşmanları tarafından pusuya düşürülerek öldürüldü.

İntikam yemini eden Savaş ve ekibi, ne içerde ne dışarda kimseye rahat vermeyeceğinin, artık herkesin rahatının kaçacağının sinyalini verdi. İlk eylem olarak trafik ışıklarında bekleyen bir aracı kurşun yağmuruna dizdiler. İçerde de baş gardiyan Necip, sisteminin bozulması ve açığa çıkması korkusuyla yanıp tutuşuyor. Burak ve Cengo ise hala hayattalar ve bir gün baştaki kişiler olmanın hayalini kurmaya devam ediyorlar.

SIFIR BİR KONUSU

Yeni düzende Hürriyet Mahallesi’nde resim değil, grafiti yapılıyor. Hürriyet Mahallesi’nde arabesk müziğe rap ezgileri karışıyor. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar veriliyor. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur. Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır.

SIFIR BİR 4. SEZON 7. BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar